Άφωνο το πανελλήνιο με τη συγκλονιστική αποκάλυψη του Ευαγγελάτου

Πλέον οι πολίτες έχουν τα μάτια τους δεκατέσσερα...

Must Read

Την ώρα που η Ελευθερία του Τύπου στην Ελλάδα καταρρέει, με τη νέα έκθεση-«κόλαφο» του MFRR να κάνει λόγο για υποκλοπές, απειλές και εκβιασμούς σε βάρος δημοσιογράφων, την ώρα που τα ελληνικά νοικοκυριά γονατίζουν κάτω από το σαρωτικό κύμα της ακρίβειας στην ενέργεια και τα είδη πρώτης ανάγκης, ο παρουσιαστής και δημοσιογράφος του Mega Νίκος Ευαγγελάτος κάνει για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα αποκαλυπτικό ρεπορτάζ για τα παγάκια που χρεώνονται ένα ευρώ σε μπαρ.

Ο Ευαγγελάτος που πριν λίγο καιρό τιμήθηκε με το βραβείο Μπότση, είναι ο μοναδικός δημοσιογράφος που έκανε αυτή την συγκλονιστική αποκάλυψη, για τον διαυγή πάγο που κάνει να λιώσει πάνω από δύο ώρες, διατηρώντας το ποτό ή το coctail σε τέλεια θερμοκρασία, χωρίς να αλλοιώσει τη γεύση του. Κανένα άλλο μέσο δεν τόλμησε να ερευνήσει με τόσο πάθος την υπόθεση με το παγάκι-γίγας.

Πλέον οι πολίτες έπαψαν να ασχολούνται με την τρομερή αισχροκέρδεια στις τιμές του ρεύματος, δεν σκέφτονται πώς θα βγει ο χειμώνας, παρά μόνο είναι υποψιασμένοι και καχύποπτοι, έχοντας τα μάτια τους δεκατέσσερα, μη τυχόν ο μπάρμαν τους βάλει στο ποτό το παγάκι που χρεώνεται…




Δείτε εδώ και το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ που έκανε χθες: Η ενεργειακή κρίση κλείνει σπίτια, αλλά τα κανάλια ασχολούνται με… παγάκια που χρεώνονται ένα ευρώ!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This