Η ενεργειακή κρίση κλείνει σπίτια, αλλά τα κανάλια ασχολούνται με… παγάκια που χρεώνονται ένα ευρώ!

Must Read

«Εδώ ο κόσμος χάνεται και το μ@υνί χτενίζεται», λέει η προσφιλής έκφραση, η οποία ώρες-ώρες ταιριάζει γάντι στα εγχώρια ΜΜΕ, καθώς την ώρα που ο κοσμάκης αγωνιά για το πως θα βγάλει το χειμώνα, έχοντας από πάνω να αντιμετωπίζει και εξοργιστικές δηλώσεις, όπως αυτή του Στέλιου Πέτσα, τα κανάλια κάνουν ρεπορτάζ για… παγάκια που χρεώνονται άκουσον-άκουσον ένα ολόκληρο ευρώ! 

Μάλιστα, όχι μόνο αυτό, αλλά υπάρχουν κι εκείνοι που κάνουν την τρίχα τριχιά, με τον Νίκο Ευαγγελάτο να φτάνει στο σημείο να αφιερώσει στην εκπομπή του ένα ολόκληρο 20λεπτο για το… φλέγον αυτό ζήτημα, με «αποκλειστικές» δηλώσεις, περί του «πώς» και του «γιατί».

Κι όλα αυτά επειδή ένα ζευγάρι πήγε για ποτό στη Θεσσαλονίκη και, όταν του ήρθε ο λογαριασμός, διαπίστωσε πως του είχαν χρεώσει και τον πάγο που είχε μέσα το ποτό τους.

  • Δείτε, πάραυτα, σχετικό ρεπορτάζ:




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This