O Ρώμας έφαγε… πόρτα από την ΕΡΤ;

Ξαφνικά... πάγωσαν όλα

Must Read

Εδώ και καιρό ο δημοφιλής ηθοποιός ετοιμάζει μια νέα σειρά εποχής, με τίτλο «Το Πεφταστέρι», με τη δημόσια τηλεόραση να μπαίνει δυναμικά στη διεκδίκηση της καινούργιας παραγωγής, μια συμφωνία που, όμως, δεν ολοκληρώθηκε τελικά, καθώς μπήκε στη μέση… το ζήτημα των εθνικών εκλογών.

Το «Πεφταστέρι» είναι μια ιδιαίτερη κωμωδία με φόντο τη δεκαετία του ʼ60 και, συγκεκριμένα, τη χρυσή εποχή του ελληνικού κινηματογράφου. Επικεντρώνεται στη ζωή ενός ξεπεσμένου σταρ του κινηματογράφου, ο οποίος βλέποντας την καριέρα του να σβήνει αναλαμβάνει να πατρονάρει μια νεαρή ηθοποιό. Οι πρώτες πληροφορίες ήθελαν τον Χάρη Ρώμα να μιλά με το Mega για την πραγματοποίηση της σειράς, αλλά σφήνα στις συζητήσεις μπήκε η ΕΡΤ και διέλυσε τον γάμο με το μεγάλο κανάλι.

Η κρατική τηλεόραση ήταν σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις μαζί του, αλλά ξαφνικά πάγωσαν όλα, με το Ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής να αποφασίζει να μη φορτώσει με πολλές παραγωγές το δεύτερο μισό της σεζόν, καθώς γνωρίζει ότι τότε θα υπάρξουν εκλογές και, ως εκ τούτου, το βάρος θα πέσει σε άλλους τομείς, όπως είναι η ενημέρωση.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This