Η Μαρία Κορινθίου αντικατέστησε την Δούκισσα Νομικού στο «Πρωινό»

«Αισθάνομαι υπέροχα, τίποτα δεν είναι τυχαίο» δήλωσε η νέα παρουσιάστρια της εκπομπής.

Must Read

Η Μαρία Κορινθίου είναι τελικά η εκλεκτή για τη θέση της συμπαρουσιάστριας του Γιώργου Λιάγκα στην εκπομπή “Το Πρωινό” από την οποία αποχώρησε άρον άρον η Δούκισσα Νομικού επιβεβαιώνοντας τις φήμες που κυκλοφορούσαν τις τελευταίες μέρες.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ANT1 (@ant1tv)


Η ηθοποιός και πλέον παρουσιάστρια, εντάχθηκε στην εκπομπή ως νέο μέλος με τον Γιώργο Λιάγκα να λέει: «Το είπαμε την Παρασκευή, είμαι πάρα πολύ χαρούμενος. Είναι μια γυναίκα που την αγαπάτε πάρα πολύ. Θα προστεθεί από σήμερα στην ομάδα του Πρωινού. Εδώ η Μαρία Κορινθίου», δήλωσε και η Mαρία  εμφανίστηκε με μία φούξια ολόσωμη φόρμα.

 «Αισθάνομαι υπέροχα. Να πω ότι τίποτα δεν είναι τυχαίο σε αυτή τη ζωή. Είσαι και Δίδυμος κι έχω μια αγάπη στους Διδύμους», δήλωσε αρχικά η ηθοποιός χαμογελώντας και o Γιώργος Λιάγκας πρόσθεσε: «Το μεγάλο κομμάτι της εκπομπής παραμένει δημοσιογραφικό, αλλά ένα τμήμα της εκπομπής μένει γυναικείο. Σε αυτό το κομμάτι λοιπόν, θα αφήσει τη στάμπα της η Μαρία Κορινθίου. Μαγειρικές, ζώδια, τα γυναικεία θέματα θα τα παίρνεις πάνω σου».


 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This