«Τι ξεφτίλα είναι αυτή;» – «Σφυροκόπημα» Κανάκη για τον Λιάγκα 

Ξέσπασε για τη διαρροή φωτογραφιών με τον βιασμό του 12χρονου κοριτσιού

Must Read

Οργή στο πανελλήνιο έχει προκαλέσει η διαρροή πορνογραφικού υλικού με φωτογραφίες του βιασμού της 12χρονης από τον Ηλία Μίχο, που αποτελούν μέρος της δικογραφίας για την φρικιαστική υπόθεση στον Κολωνό.

Το γεγονός μάλιστα οι φωτογραφίες έφτασαν στο κινητό του παρουσιαστή Γιώργου Λιάγκα με τον ίδιο να περιγράφει στους τηλεθεατές ότι τις βλέπει στον αέρα της εκπομπής προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων αλλά και την παρέμβαση του εισαγγελέα.

Το γεγονός σχολίασε οργισμένος και ο Αντώνης Κανάκης κατά την διάρκεια της εκπομπής «Ράδιο Αρβύλα» ο οποίος ξέσπασε κατά του Λιάγκα χωρίς να τον κατονομάζει.

«Το άλλο εξοργιστικό το οποίο δεν χρειάζεται να το πούμε εδώ που τα λέμε αλλά δεν μπορούμε… Τι ξεφτίλα είναι αυτή να κυκλοφορούν φωτογραφίες ανήλικου θύματος βιασμού για πλάκα σε κινητά παρουσιαστών εκπομπών, δημοσιογράφων σε όλη την Ελλάδα. Σε ποια χώρα γίνονται αυτά τα πράγματα; Τι χώρα είμαστε;», σχολίασε ο Αντώνης Κανάκης στον αέρα της εκπομπής.

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This