O ALPHA έλαβε επίσημα θέση για το spoiler που κυκλοφόρησε σχετικά με το θάνατο του «Αντώνη» στο «Σασμό»

Και οι χρήστες των κοινωνικών δικτύων ανακουφίστηκαν

Must Read

H τηλεοπτική σειρά του Alpha «Σασμός» συνεχίζει για δεύτερη σεζόν να μονοπωλεί το ενδιαφέρον των τηλεθεατών σημειώνοντας τεράστια επιτυχία και πολύ υψηλή θεαματικότητα.

Συχνά οι πρωταγωνιστές της ρωτούνται για τις εξελίξεις στο σήριαλ ή κυκλοφορούν διάφορα spoiler τα οποία άλλοτε ισχύουν κι άλλοτε πρόκειται για fake news.

Αυτή τη φορά όμως, κυκλοφόρησε ένα spoiler το οποίο αφορά σε έναν πάρα πολύ αγαπητό χαρακτήρα της σειράς το οποίο δεν άφησε κανέναν ασυγκίνητο, με το twitter να ξεσηκώνεται σε τέτοιο βαθμό, που ο ίδιος ο σταθμός απάντησε επίσημα για να το διαψεύσει.

Πιο συγκεκριμένα λοιπόν σύμφωνα με την υποτιθέμενη διαρροή, ο αστυνόμος Αντώνης Φραγκιαδάκης, τον οποίο υποδύεται ο Δημήτρης Ήμελλος, πεθαίνει την ημέρα του γάμου του με την Μαρίνα Βρουλάκη την οποία υποδύεται η Μαρία Πρωτόπαππα. 

Ο Alpha μετά τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν και ορισμένοι τηλεθεατές απείλησαν ότι θα σταματήσουν ακόμη και να παρακολουθούν τη σειρά, τοποθετήθηκε επίσημα γράφοντας:  «Αναληθέστατο δημοσίευμα! Απόλυτα και κατηγορηματικά ΟΧΙ!»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This