«Σασμός» – Απόψε ο γάμος «Μαθιού»-«Βασιλικής»: Η φωτογραφία από τα γυρίσματα

Ο Δημήτρης Λάλος την δημοσίευσε στον προσωπικό τoυ λογαριασμό στο Instagram

Must Read

Την πρώτη φορά που ο Μαθιός και η Βασιλική επιχείρησαν να παντρευτούν, ο γάμος δεν έγινε, επειδή οι υποψίες για το φόνο του Άγγελου είχαν πέσει πάνω του και συνελήφθη.

Τώρα, ήρθε η δεύτερη φορά που ο πολυαναμενόμενος γάμος είναι προγραμματισμένος να γίνει, όμως και πάλι προέκυψε ένα ζήτημα, αφού ο παπά-Μιχάλης, αφού εξομολόγησε το Μανώλη και έμαθε πως ο Μαθιός είναι ο δολοφόνος του Στεφανή, έπαθε ένα έμφραγμα και δεν μπορεί να τελέσει το μυστήριο, με το γάμο να είναι και πάλι στον αέρα στο Σασμό”.

Ο μόνος τρόπος να πραγματοποιηθεί το μυστήριο, είναι να τους παντρέψει άλλος ιερέας. 

Ο Δημήτρης Λάλος, που υποδύεται το Μαθιό, ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια ομαδική φωτογραφία των ηθοποιών από τη σκηνή του γάμου, κάτι που δείχνει πως μάλλον το μυστήριο θα τελεστεί με κάποιον άλλον και όχι τον παπά-Μιχάλη.

Στη λεζάντα της ανάρτησής του, ο Δημήτρης Λάλος έγραψε: «Έρχεται».

Πριν λίγες ημέρες, κυκλοφόρησε το προσκλητήριο του γάμου της Βασιλικής και του Μαθιού, που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 3 Νοεμβρίου. Μονάχα η αγάπη σου, μέσα στην καταιγίδα δίνει στο όνειρο ζωή και στη ζωή ελπίδα» είναι η μαντινάδα που το συνοδεύει ενώ πάνω του γράφει: «Σας προσκαλούμε στον γάμο του Μαθιού Σταματάκη και της Βασιλικής Καστρινάκη. Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 21:00 στον Alpha. Θα ακολουθήσει τρομερό γλέντι», ενώ η πρόσκληση ολοκληρώνεται με τα αρχικά Μ και Β των ονομάτων των δύο πρωταγωνιστών.

Aυτό που απομένει να παρακολουθήσουμε απόψε είναι εάν οι δυο τους επιτέλους θα παντρευτούν.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This