Ματίνα Νικολάoυ: «Όταν κάτι είναι τόσο πετυχημένο και τόσο όμορφο καλό είναι να σταματάει στην ακμή του»

«Θεωρώ ότι θα ήταν καλό να κάνουμε μια παύση στο Καλό Μεσημεράκι» συμπλήρωσε η τηλεπερσόνα

Must Read

Η Ματίνα Νικολάου, η τηλεοπτική «Βάνια» παραχώρησε μια εκ βαθέων συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ και αναφέρθηκε στην εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι» του ΣΚΑΙ, στον Νίκο Μουτσινά αλλά και στο αν κατά τη γνώμη της θα έπρεπε να κλείσει ο κύκλος της εκπομπής.

Η Βάνια ήταν δική σου επινόηση;

Όχι, η Βάνια ήταν επινόηση του Νίκου (σ.σ. Μουτσινά). Τη σκέφτηκε για την παράσταση που θα παίζαμε, το Κοκομπλόκο, όπου ο κόσμος γελούσε πάρα πολύ με τη Βάνια. Ο Νίκος μού έλεγε τότε «έγραψα όλες τις αστείες ατάκες για σένα και δεν κράτησα καμία για μένα!». Ήταν μια περσόνα που δημιούργησε ο Νίκος με πάρα πολλή αγάπη και αυτός ο ρόλος –μετά από δύο χρόνια αφού τέλειωσε η παράσταση– επανήλθε στις εκπομπές «Για την παρέα» και έπειτα στο «Καλό μεσημεράκι».

Σε έχει κουράσει η Βάνια;

Καθόλου δεν με κούρασε η Βάνια γιατί είναι ο άλλος μου εαυτός. Είναι το alter ego μου, την κουβαλάω ούτως ή άλλως μέσα μου, οπότε την έχω συνηθίσει.

Γίνεται πολλή συζήτηση για το αν θα συνεχίσει ή όχι το «Καλό μεσημεράκι» και του χρόνου. Ποια είναι η δική σου αίσθηση;

Δεν ξέρω τι απόφαση θα παρθεί –κυρίως από τον Νίκο, αν θα το συνεχίσει ή όχι–, αλλά η δική μου γνώμη είναι ότι όταν κάτι είναι τόσο πετυχημένο και τόσο όμορφο, καλό είναι να σταματάει στην ακμή του. Οπότε θεωρώ ότι θα ήταν καλό να κάνουμε μια παύση, γνωρίζοντας πως θα μου λείψει πάρα πάρα πάρα πολύ όλο αυτό.

Ξεκάθαρη απάντηση. Ο Νίκος είναι ένας φίλος ζωής;

Έτσι ακριβώς, είναι φίλος ζωής. Τον γνώρισα μέσω φίλων. Ο ένας γνώρισε κάποιον και στο τέλος γίναμε μια παρέα με τον Θανάση Αλευρά, τη Ζέτα Μακρυπούλια, την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου και τον Γιώργο Δάσκαλο. Μετά από λίγο καιρό, ο Νίκος μού πρότεινε να γίνω βοηθός του –ως βοηθός σκηνοθέτη– και αργότερα μου έγραψε ρόλους για το θέατρο.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This