Κοσμογονία! Ο Κανέλλης των Νέων ομολογεί ότι έγραψε ψέματα και διέσυρε αθώους ανθρώπους

Όχι, δεν τον έπιασε κρίση συνείδησης…

Must Read

Θα μπορούσε κάποιος να συγκινηθεί βλέποντας ένα τέτοιο άρθρο, στην εφημερίδα που μεταξύ άλλων διακρίθηκε για άλλες μεγάλες «αλήθειες», όπως τις θαυματουργές ιδιότητες του «νερού του Καματερού».

Όταν όμως μιλάμε για έναν αρθρογράφο της «εμβέλειας» του Ηλία Κανέλλη, τα δάκρυα στερεύουν.

Αντίθετα, τώρα που ο σκηνοθέτης Ινδαρές αθωώθηκε πανηγυρικά και όπως είναι απολύτως λογικό και επιβεβλημένο θα στραφεί κατά όλων όσων τον συκοφάντησαν και προέβησαν σε μία πρωτοφανή δολοφονία χαρακτήρα, αρχίζουν οι «συγγνώμες».

Διότι εδώ δεν πρόκειται για μία εκδήλωση ομαδικής αυταπάτης συγκεκριμένων αρθρογράφων, Αλλά για οργανωμένη προσπάθεια αλλοίωσης της πραγματικότητας και συντριβής της τιμής και της υπόληψης ενός διακεκριμένου καλλιτέχνη, για να προωθηθεί το κυβερνητικό αφήγημα.

Ήταν εξαιρετικά απλό για όσους δεν γνώριζαν τον Δημήτρη Ινδαρέ, να κάνουν μία έρευνα. Θα διαπίστωναν άμεσα ότι ο Δημήτρης Ινδαρές όχι μόνο δεν είναι «αναρχικός, τρομοκράτης, κομμουνιστής, οπαδός των κόκκινων Χμερ», αλλά είναι αστός με όλη τη σημασία της λέξης.

Το κωμικοτραγικό πάντως της υπόθεσης είναι ότι ο Κανέλλης σε ένα κρεσέντο αυτοθαυμασμού, επαίρεται για την ευφυΐα του. Είναι η απόδειξη πως θεωρεί ότι οι Έλληνες διαθέτουν IQ ραδικιού. Λογικό είναι πάντως να πιστεύει κάτι τέτοιο, αφού ο ίδιος συνεχίζει να αρθρογραφεί σα να μην τρέχει τίποτα, ενώ η εφημερίδα που τον φιλοξενεί, συνεχίζει να αναρτάται στα περίπτερα.

Σε ποια πολιτισμένη χώρα με κατοίκους στοιχειώδους ευφυίας άλλωστε, ο Κανέλλης ο οποίος ξιφουλκούσε για την δήθεν σκευωρία Novartis συκοφαντώντας ακατάπαυστα, θα είχε ακόμα δημόσιο λόγο; Εκεί φυσικά δεν χρειάστηκε καν να ζητήσει συγγνώμη από όσους διέσυρε, προκειμένου να συγκαλύψει ένα από τα μεγαλύτερα σκάνδαλα στην ιστορία του σύγχρονου ελληνικού κράτους, το οποίο μάλιστα εξελίχθηκε σε ένα στυγερό έγκλημα, καθώς συνέβαλε στην καταστροφή του εθνικού συστήματος υγείας με αποτέλεσμα να έχουμε ρεκόρ νεκρών σε όλα τα επίπεδα…

 

Διαβάστε το άρθρο του Ηλία Κανέλλη στα Νέα:

Το άρθρο του Ηλία Κανέλλη στα Νέα

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This