Ντου από παντού κάνει ο Κοκλώνης

Αρχίζει συνεργασίες με Σκάι και Star

Must Read

Η εγχώρια TV στα πόδια του Νίκου Κοκλώνη! Ετσι, πέρα από τον Alpha, με τον οποίο έχει βασική συνεργασία, με αρκετές παραγωγές ήδη στον αέρα («Super Κατερίνα», «J2US»), ο Νίκος Κοκλώνης κάνει παιχνίδι και με άλλα κανάλια.

Κρατά τις ισορροπίες με το Mega, με την εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» της Σίσσυς Χρηστίδου αλλά και το «Celebrity game night», ενώ προσφάτως έκανε deal και με τον ΑΝΤ1 μεταδίδοντας το τηλεπαιχνίδι «Family game fight» με τους Μάρκο Σεφερλή και Ελενα Τσαβαλιά. Ομως η Barking Well Media θα «εισβάλει» σε ακόμα δύο κανάλια, αφού ο Νίκος Κοκλώνης, σύμφωνα με πληροφορίες, έκανε ραντεβού με τον Σκάι και το Star.

Οπως ακούγεται, βασικά στελέχη του σταθμού του Φαλήρου, όπως οι Αλκηστις Μαραγκουδάκη, Γιώτα Σπανού και Δώρα Γερογιάννη, έφτασαν μέχρι την Κάντζα και πέρασαν το κατώφλι της Barking Well Media προκειμένου να συζητήσει το ενδεχόμενο συνεργασίας με το «χρυσό» παιδί των media. Αλλωστε, ο Νίκος Κοκλώνης ποτέ δεν έκρυψε την επιθυμία και τη φιλοδοξία του να είναι αποδεκτός από όλους και να συνεργάζεται με όλους.

Πάντως, τα τελευταία 24 ώρα ακούγεται πολύ έντονα ότι άνοιξε και την πόρτα του Star. Ο σταθμός της Κάτω Κηφισιάς θα φιλοξενήσει την πρώτη ελληνική σειρά με την υπογραφή της Barking Well Media. Πρόκειται για μια σειρά με πρωταγωνιστές τη Σμαράγδα Καρύδη και τον Νίκο Κουρή, η οποία βασίζεται στο γαλλοβελγικό «HPI: Haut Potentiel Intellectuel», δηλαδή άτομο υψηλής νοημοσύνης. Ο τίτλος αυτός αναφέρεται στην υψηλή νοημοσύνη της ηρωίδας, η οποία έχει IQ 160!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This