Τι θα δείξουν τα κανάλια τα Χριστούγεννα

Τρίγωνα κάλαντα με το... τηλεκοντρόλ στο χέρι

Must Read

Χριστούγεννα στην ελληνική τηλεόραση και λίγα κανάλια έβαλαν βαθιά το χέρι στην τσέπη για να φτιάξουν ένα ολόφρεσκο εορταστικό πρόγραμμα. Τα περισσότερα θα προβάλουν κλασικές χριστουγεννιάτικες ταινίες, χωρίς όμως να λείπουν και εορταστικές εκπομπές.

OPEN

Παραμονή Χριστουγέννων στις 09.50 η Ελένη Τσολάκη υποδέχεται τον Πάνο Καλίδη στο πιο γιορταστικό «Open weekend» της χρονιάς. Στην παρέα της θα βρεθούν οι αγαπημένοι ηθοποιοί από τη «Δική μας οικογένεια» Μάριος Αθανασίου και Ελένη Βαΐτσου, για μια εκπομπή με πολύ χορό και τραγούδι. Το βράδυ της παραμονής των Χριστουγέννων ο Γιάννης Μπέζος στο «Ο,τι αγαπώ» στις 21.00 έχει ετοιμάσει ένα μοναδικό αφιέρωμα στον Γιώργο Ζαμπέτα, σε ένα ξεχωριστό επεισόδιο με καλεσμένους τους Κώστα Μακεδόνα, Γιάννη Ζουγανέλη, Ιωάννα Παππά, Χριστίνα Αλεξανιάν και άλλους.

ΕΡΤ3

Παραμονή Χριστουγέννων και η ΕΡΤ3 θα φορέσει τα γιορτινά της προβάλλοντας στις 8.30 σε πρώτη τηλεοπτική μετάδοση τις Χριστουγεννιάτικες Καντάτες του Μπαχ υπό τη διεύθυνση του Philippe Herreweghe. Στη συναυλία, που ηχογραφήθηκε στην εκκλησία Saint-Roch στο Παρίσι, ακούγονται τέσσερις χριστουγεννιάτικες καντάτες του Γιόχαν Σεμπάστιαν Μπαχ.

Στις 19.00, θα παρακολουθήσουμε τη Χριστουγεννιάτικη Γιορτή της Γερμανίδας τραγουδίστριας Ελένε Φίσεε με τη διάσημη Royal Philharmonic Orchestra στο ανάκτορο Χόφμπουργκ της Βιένης.

Τη σκυτάλη παίρνουν στις 2100 ο Λάμπρος Λιάβας και το «Αλάτι της γης». Ανήμερα τα Χριστούγεννα η ΕΡΤ3 στις 8 το πρωί θα προβάλει σε απευθείας σύνδεση με τον Ι.Ν. Αγίου Γεωργίου στο Φανάρι την πατριαρχική θεία λειτουργία των Χριστουγέννων.

Στις 11 το χριστουγεννιάτικο «Αλάτι της γης» με τον Λάμπρο Λιάβα θα κάνει ένα αφιέρωμα σε κάλαντα και εορταστικά τραγούδια και χορούς, που θα μας ταξιδέψουν από τη Θράκη έως τα ελληνόφωνα χωριά της Κάτω Ιταλίας.

Αμέσως μετά, στις 13.30, η εκπομπή «Κυριακή στο χωριό ξανά» και ο παρουσιαστής Κωστής Ζαφειράκης κάνουν Χριστούγεννα στις Φέρες του Εβρου.

ΕΡΤ1

Η Ζωή Κρονάκη και ο Δημήτρης Γιαγτζόγλου, την παραμονή Χριστουγέννων στις 13.00, φιλοξενούν στην εκπομπή «Δύο στη 1» την Tereza και τις Dejavu, που έρχονται για να σκορπίσουν κέφι και χαρά με τα χριστουγεννιάτικα τραγούδια που θα ερμηνεύσουν.  Την παρέα συμπληρώνουν ο Σπύρος Μπιμπίλας και άλλοι ηθοποιοί από την παράσταση «Σκρουτζ the musical».

Τη Nύχτα των Χριστουγέννων, στις 22.00, το «Στούντιο 4» βγαίνει βόλτα στη χριστουγεννιάτικη Αθήνα. Οι Νάνσυ Ζαμπέτογλου και Θανάσης Αναγνωστόπουλος συναντούν τους πρωταγωνιστές της παράστασης «Μπαμπάδες με ρούμι», στην πλατεία του θεάτρου «Αλίκη», ενώ ο Τάκης Ζαχαράτος μεταφέρει στους δύο παρουσιαστές το γιορτινό κλίμα της Θεσσαλονίκης από το θέατρο Vergina στο Regency Casino.

ΕΡΤ2

Στις 19.00 την παραμονή Χριστουγέννων θα δούμε την ξένη ταινία κινούμενων σχεδίων «Οι περιπέτειες του Σκρουτζ», ενώ στις 21.00 το «Art Week» με τη Λένα Αρώνη μάς προσκαλεί σε μια ξεχωριστή βραδιά, με γιορτινή διάθεση και πολλή και καλή μουσική, με τις Ελευθερία Αρβανιτάκη και Ελεωνόρα Ζουγανέλη.

Ανήμερα τα Χριστούγεννα το δεύτερο κανάλι της δημόσιας τηλεόρασης μεταδίδει στις 7 το πρωί, σε απευθείας σύνδεση με τον Καθεδρικό Ιερό Ναό Αθηνών, το αρχιερατικό συλλείτουργο για τη θεία λειτουργία των Χριστουγέννων.

Το βράδυ στις 8 οι Αθηνά Καμπάκογλου και Χρήστος Νικολόπουλος υποδέχονται στην «Αυλή των χρωμάτων» την Πίτσα Παπαδοπούλου, τον Νίκο Κουρκούλη και την Κέλλυ Κελεκίδου.

ALPHA

Μια αξέχαστη βραδιά μάς επιφυλάσσει ο Νίκος Κοκλώνης την παραμονή των Χριστουγέννων στο «J2US», καθώς, εκτός από τον ημιτελικό και τα ζευγάρια που θα συμμετάσχουν σε αυτόν, θα απολαύσουμε επί σκηνής λαμπερούς guests που αναμένεται να απογειώσουν το κέφι.

ANT1

Ανήμερα τα Χριστούγεννα, στις 15.00, ο Χρήστος Νέζος μάς ταξιδεύει στο όνειρο, στο παραμύθι και στην παιδική αθωότητα. Με καλεσμένο τον τραγουδιστή Γιώργο Λιβάνη και το πρώτο pop acapella συγκρότημα στην Ελλάδα Vox the acapella group, επισκεπτόμαστε τον Μύλο των Ξωτικών στα Τρίκαλα σε ένα μοναδικό οδοιπορικό.

Star

«Πασπαλισμένο» με έξτρα δόση χαράς, φαντασίας, γέλιου και απαραίτητα χριστουγεννιάτικης χρυσόσκονης, το φανταστικό παιδικό πρόγραμμα της Starland, της πρώτης σε τηλεθέαση παιδικής ζώνης του Σαββατοκύριακου, θα είναι κοντά στα παιδιά με όλους τους αγαπημένους ήρωες και πολλά Christmas Special Episodes και τη Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου από τις 6 το πρωί, για να απολαύσουν την πιο όμορφη εποχή του χρόνου!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This