Aρχίζει στις 16 Ιανουαρίου ο νέος κύκλος του My Style Rocks

Must Read

Την ώρα που η πρώην παίκτρια του «My Style Rocks» παλεύει γενναία με τον καρκίνο, κάποιες άλλες φανατικές της μόδας ετοιμάζονται για την πασαρέλα τους στον νέο κύκλο του ριάλιτι, με τον Σκάι να τα δίνει όλα για όλα στην προσπάθειά του να αλλάξει το βαρύ κλίμα της χαμηλής τηλεθέασης!

Ετσι το ριάλιτι μόδας κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 16 Ιανουαρίου στις 17.00, με παρουσιάστρια την Κατερίνα Καραβάτου και στην κριτική επιτροπή τούς Στέλιο Κουδουνάρη, Ζενεβιέβ Μαζαρί και Δημήτρη Σκουλό, ο οποίος είχε δεχτεί κρούση για τη συγκεκριμένη θέση από τον Νοέμβριο. Μάλιστα, οι τρεις τους είχαν την καλύτερη χημεία απ’ όλα τα πρόσωπα που πέρασαν από δοκιμαστικό για την εκπομπή.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στα πρόσωπα που δοκίμασαν την τύχη τους στο «My Style Rocks» για την κριτική επιτροπή ήταν επίσης οι Βίκυ Κουλιανού, Παντελής Τουτουντζής, Αγγελος Μπράτης, Ελενα Γαλύφα.

Και δελτίο Τύπου

Το κανάλι πάντως μας ενημέρωσε για τα τεκταινόμενα και με δελτίο Τύπου, στο οποίο υπογραμμίζεται ότι η Καραβάτου θα ενισχύσει την ψυχαγωγική απογευματινή ζώνη του σταθμού, φέρνοντας μαζί της την πολύχρονη τηλεοπτική εμπειρία της και όλα όσα την έχουν κάνει ξεχωριστή και αγαπητή, με την ίδια να λέει πως είναι πολύ χαρούμενη που το νέο της ξεκίνημα γίνεται μέσα από ένα τόσο δημοφιλές σόου στον Σκάι και της δίνεται η δυνατότητα να παρουσιάσει κάτι εντελώς διαφορετικό απ’ όσα έχει κάνει μέχρι τώρα. Το θέμα πάντως είναι αν της ταιριάζει το πρότζεκτ, γιατί έχουμε τις επιφυλάξεις μας…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This