Πέθανε ο δημοσιογράφος Δημήτρης Πετυχάκης

Must Read

Τη Δευτέρα 9 Ιανουαρίου στις 11:00, στον ιερό Ναό Αγίου Λουκά Χανίων, θα κηδευτεί ο Δημήτρης Πετυχάκης, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σήμερα μετά από νοσηλεία στο νοσοκομείο των Χανίων λόγω προβλημάτων υγείας.

Ο θάνατος του 69χρονου οικονομικού ρεπόρτερ, αναλυτή και αρθρογράφου, σκόρπισε θλίψη στον δημοσιογραφικό κόσμο και στην ΕΡΤ, με την οποία συνεργαζόταν.




Ήταν απόφοιτος του London School of Economics και κατόπιν βασικός οικονομικός συντάκτης του «Βήματος» και ανταποκριτής στις Βρυξέλλες.

Ο Δημήτρης Πετυχάκης ήταν από τους πρώτους Έλληνες δημοσιογράφους που ήταν διαπιστευμένος στο ΔΝΤ και στην Παγκόσμια Τράπεζα, ενώ κάλυψε για τα κανάλια της ΕΡΤ Συνόδους Κορυφής της ΕΕ και το Οικονομικό Φόρουμ του Νταβός.

Ήταν επίσης και μέλος της επιτροπής διεκδίκησης των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας.

Διαβάστε ακόμα:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This