O ANT1 πήγε να «αρπάξει» τον Μικρούτσικο για λογαριασμό της Παπίλα!

Must Read

Η ΑΝΤ1 πήγε να «κλέψει» τον Ανδρέα Μικρούτσικο από τον Alpha και την Κατερίνα Καινούργιου για λογαριασμό της Ελίνας Παπίλα.

Την αποκάλυψη πως του έγινε πρόταση από τους ιθύνοντες του καναλιού του Αμαρουσίου έκανε ο κραταιός παρουσιαστής και συνθέτης Ανδρέας Μικρούτσικος στον αέρα του «Super Κατερίνα». Οπως είπε χαρακτηριστικά, τα στελέχη του σταθμού τον προσέγγισαν για να βρίσκεται στο δυναμικό της εκπομπής που αρχικά προοριζόταν για τη Βίκυ Χατζηβασιλείου, την οποία και ανέλαβε τελικά η Ελίνα Παπίλα.

«Προσεγγίστηκα. Μου έγινε τηλεφώνημα, αλλά ο όρος ήταν να φύγω από δω…» παραδέχτηκε ο Ανδρέας Μικρούτσικος. «Τα πράγματα είναι κουκιά μετρημένα. Εγώ βρίσκομαι εδώ, σε μια συγκεκριμένη συνεργασία με πρόσωπα και μέσω αυτών απευθύνομαι στον Νίκο (Κοκλώνη). Είναι ένας δεσμός συγκεκριμένος» πρόσθεσε αναφορικά με τη συνεργασία του με την Barking Well Μedia. «Αυτός ο δεσμός μπορεί να διαρραγεί αλλά σε άλλο επίπεδο. Μπορεί να διαρραγεί αν δούμε ότι δεν “κάνουμε”, ότι υπάρχει τοξικότητα» σημείωσε αμέσως μετά, γνωστοποιώντας ότι η εκπομπή που ετοιμάζεται στον ΑΝΤ1 θα είναι τύπου reality.




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This