Η «Δίκη στο Open» έρχεται απόψε το βράδυ με αποκαλύψεις και σημαντικές αναλύσεις

Must Read

Ιδιαίτερα αποκαλυπτική θα είναι για ακόμη μία εβδομάδα η «Δίκη στο Open», το μακροβιότερο talk show, με τον Κυριάκο Θωμαΐδη. Η εκπομπή θα ξεκινήσει στις 9 το βράδυ ζωντανά στην υβριδική τηλεόραση του Open .

Η αθλητική εκπομπή των μεγάλων αποκαλύψεων δίνει πάλι τον τόνο για να μη μείνει τίποτε στο σκοτάδι. Ανάμεσα στα κεντρικά θέματα προς συζήτηση θα είναι ασφαλώς η εθνική τραγωδία στα Τέμπη και η δημοσιογράφος, Ευριδίκη Μπερσή, που μιλούσε για τα τρένα, αλλά (έκαναν πως) δεν την άκουγαν.

Ακόμη, θα γίνει εκτενής συζήτηση για την εισαγγελική διερεύνηση για το ταμείο των διαιτητών. Ζωντανά και αποκλειστικά δίνει τις απαντήσεις ο διεθνής διαιτητής Τάσος Σιδηρόπουλος. Η «δίκη στο Open» θα αποκαλύψει όλα όσα δεν είδαν οι αθλητικοί δικαστές. Στο studio ο αντιπρόεδρος του ΙΔΕΑΔ Γιώργος Παναγόπουλος. Τέλος, θα αναλυθεί το ποσοστό από το στοίχημα στον επαγγελματικό αθλητισμό. Σχολιάζει ο πρώην γενικός γραμματέας του υπουργείου Εργασίας Παναγιώτης Κοκκόρης.

Η εκπομπή θα διατεθεί και σε μαγνητοσκόπηση, μετά τα μεσάνυχτα, στο Ανοιχτό Κανάλι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This