Δημήτρης Σταρόβας για εκπομπή που συμμετείχε: «Δεν θα το ξαναέκανα. Ήταν λίγο άβολο»

Must Read

Ο Δημήτρης Σταρόβας απέχει από την τρέχουσα τηλεοπτική σεζόν ωστόσο ασχολείται πιο ενεργά με το κανάλι του στο Youtube.

Για την ενδεχόμενη επιστροφή του στην τηλεόραση μίλησε ο γνωστός καλλιτέχνης στην εκπομπή «Breakfast @ Star» και παραδέχτηκε πως: «Σίγουρα δεν θα ξαναέκανα σχολιαστική εκπομπή. Τα Καρντάσιανς ήταν πιο ενδιαφέρουσα εκπομπή λόγω του concept: καλεσμένοι, κιθάρες, ατμόσφαιρα, μουσική.

Το άλλο (Όλα Γκουντ) έρχονται και στιγμές που ομολογώ ότι είναι λίγο άβολο».

«Μου λείπει η τηλεόραση αλλά έχει αντικατασταθεί από το κανάλι στο YouTube. Έχω ξεκινήσει μία ενότητα που λέγεται «Χαλαρά», με τον Λάκη Λαζόπουλο, και έρχεται μία νέα που θα λέγεται «Το πιάτο της ζωής του». Θα έρχονται πρόσωπα και σεφ και θα φτιάχνουν ένα πιάτο που είναι συνδεδεμένο με μία φάση της ζωής του», σημείωσε.

Στη συνέχεια αποκάλυψε τους λόγους που δεν θέλει να συμμετέχει στο «J2US».

«Κάθε χρόνο μου γίνεται πρόταση για το J2US. Είναι κουραστικό, δεν είναι εύκολο. Δεν θα μπορούσα εγώ να λειτουργήσω πολύ καλά εκεί. Από τα 15 επεισόδια που γίνονται, 1-2 θα έβρισκα ενδιαφέροντα. Δεν το λέω υποτιμητικά για το J2US απλά δεν θα πήγαινα κάπου που δεν με εκφράζει απλά για να πληρωθώ», τόνισε.




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This