Σασμός spoiler: Ο Αστέρης μαθαίνει πως ο Πετρής είναι γιος του

Ο Ευθύμης δολοφονεί τον Οδυσσέα

Must Read

Με κομμένη την ανάσα πρόκειται να μείνουν οι φανς της σειράς Σασμός, καθώς στα επόμενα επεισόδια θα γίνει η μεγάλη αποκάλυψη στον Αστέρη σχετικά με τον γιο του τον Πετρή.

Οι τηλεθεατές γνωρίζουν ότι το παιδί της Αργυρώς είναι του Αστέρη, και ενώ οι δυο τους τα έχουν βρει, η πρωταγωνίστρια της σειράς δεν έχει αποκαλύψει στον αγαπημένο της το μεγάλο της μυστικό, μέχρι που του το λέει ο Σταύρος.

Σύμφωνα με το περιοδικό Mytv, όλα αρχίζουν όταν ο Σταύρος αρχίζει να αναρρώνει και επανέρχεται σιγά-σιγά η μνήμη του. Εκείνος θα προσπαθήσει να διεκδικήσει περισσότερο χρόνο με τον Πετρή και εξοργίζεται που η Αργυρώ περνάει πολύ χρόνο με τον Αστέρη. Οι δυο τους μάλιστα προγραμματίζουν να φύγουν από την Κρήτη προκειμένου να ζήσουν οι τρις τους (σ.σ. μαζί με τον γιο τους) μακριά σαν αγαπημένη οικογένεια.

Τα σχέδια τους όμως τα μαθαίνει ο Σταύρος και προκειμένου να τους χωρίσει λέει στον Αστέρη όλη την αλήθεια. Ο Αστέρης από την μεριά του μένει άναυδος καθώς δεν μπορεί να πιστέψει ότι η Αργυρώ μπόρεσε να του το κρατήσει μυστικό και θα αρχίσει να σκέφτεται πολύ καλά τις κινήσεις του πριν καταλήξει με ποιον τρόπο θα διεκδικήσει το παιδί, αν θα το αποκαλύψει στην Καλλιόπη και κυρίως αν θα μπορέσει να συγχωρέσει την Αργυρώ.

Στο μεταξύ ο Οδυσσέας μαθαίνει για την διπλή ταυτότητα του Λευτέρη.

Πιο αναλυτικά, ο Οδυσσέας αρχίζει να υποψιάζεται πως ο Λευτέρης και η Έλενα έχουν κρυφή σχέση και μάλιστα από το παρελθόν κι έτσι ξεκινά να τον παρακολουθεί, χωρίς ωστόσο να πει το παραμικρό στον Φαρμάκη.

Τελικά ανακαλύπτει την αλήθεια για το παρελθόν του Λευτέρη αλλά και για την μυστική αποστολή του και, όπως θα δούμε σε 2 εβδομάδες περίπου, του στήνει ενέδρα Θανάτου. Ο Λευτέρης πηγαίνει να τον συναντήσει και εκεί ο Οδυσσέας σηκώνει όπλο να τον σκοτώσει. Μόνο που λογαριάζει χωρίς τον Ευθύμη, ο οποίος είναι στο σημείο και τον δολοφονεί.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This