Εν εξάλλω ο Δημήτριος Σούρας με την Παπαρίζου: «Είναι απερίσκεπτη! Η δήλωση της είναι επικίνδυνη»

Must Read

Στο στο podcast «Pop Revolution» του Pride 98.6, μίλησε πριν λίγες ημέρες η Έλενα Παπαρίζου και μεταξύ άλλων υποστήριξε πως «όλα τα παιδιά γεννιούνται άφυλα» 

Η δήλωση της αυτή προκάλεσε ποικίλές αντιδράσεις. Ο Δημήτριος Σούρας ακούγοντας τον ισχυρισμό αυτό της τραγουδίστριας έγινε έξαλλος και ξέσπασε γράφοντας στους  προσωπικούς του λογαριασμούς στα social media ότι: «Όχι κυρία μου τα παιδιά εν γεννιούνται άφυλα. Κάτι σαύρες γεννιούνται άφυλες. Παρακαλώ τραγουδήστε… μόνο!»

Την ανάρτησή του αυτή αλλά και την τοποθέτησή της διάσημης ερμηνεύτριας κλήθηκε να σχολιάσει ο γνωστός ψυχολόγος στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και εξήγησε πως αυτό που είπε η Έλενα Παπαρίζου ήταν άτοπο.

«Ξέρετε πόσο αγαπώ τους καλλιτέχνες. Δεν μπορώ να καταλάβω τι σχέση έχει η σεξουαλική επιθυμία, η σεξουαλική ταυτότητα, οι σεξουαλικές προτιμήσεις με τα βιολογικά φύλα. Τα δέχομαι όλα και τα έχουμε συζητήσει επανειλημμένως. Αυτή τη στιγμή τοποθετήθηκα διότι υπάρχουν μερικοί άνθρωποι που κάνουν σε άσχετο χρόνο άσχετες δηλώσεις και δεν καταλαβαίνω και τον λόγο που τις κάνουν αυτές τις δηλώσεις.

Είναι μια ψεύτικη και αντιεπιστημονική τοποθέτηση για τα “άφυλα παιδιά” που γεννιούνται! Θα σας πω ότι σε όλο το ζωικό βασίλειο κάτι σαύρες, τρίτα ξαδέλφια του ιγκουάνα, γεννιούνται άφυλα και μετατρέπονται επίσης. Άρα λοιπόν τα παιδιά μας έχουν φύλο από την ίδρυση του κόσμου. Δεύτερον, θα σας πω ότι είναι μια δήλωση η οποία είναι επικίνδυνη γιατί η κυρία Παπαρίζου έχει ένα πολύ μεγάλο κοινό, νεανικό ως επί το πλείστον, τα παιδιά μας μιμούνται, τα παιδιά μας ακούνε, τα παιδιά μας ακολουθούν.

Πολύ εύκολα λοιπόν μερικά παιδιά θα βάλουν στο μυαλό τους ότι “δεν έχουμε φύλο και είμαστε άφυλα εφόσον αγαπάμε την καλλιτέχνιδα και παρασυρόμαστε από τα λεγόμενα της”. Επίσης, είναι απερίσκεπτη και το λέω ξεκάθαρα γιατί δεν έχει καμία σχέση με τον σεξουαλικό προσανατολισμό τον οποίο σεβόμαστε, αποδεχόμαστε και δεν υπάρχει καμία συζήτηση».




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This