Μαίη Εμμανουηλίδου για Βρισηίδα Ανδριώτου: «Έχεις γράψει καλά την ιστορία σου και στην Θεσσαλονίκη και στην Αθήνα..»

Οι σπόντες μεταξύ των δύο πρώην παικτριών του Survivor!

Must Read

«Πόλεμος» ξέσπασε στο twitter μετά την αποβολή του Ηλία Γκότση από το Survivor. Μέχρι και παλιοί παίκτες έφτασαν στο σημείο να τσακωθούν.

Δείτε επίσης: Ασταμάτητος ο Κώστας Αναγνωστόπουλος! Συνεχίζει να κατακεραυνώνει την παραγωγή: «Βρίζουν σπίτια παικτών»

Ο Άρης Σοϊλέδης για παράδειγμα, είχε έναν διαδικτυακό καυγά με την Βρισηίδα Ανδριώτου με τον πρώτο να ισχυρίζεται πως όλοι παίκτες έχουν «κλέψει» φαγητό, ενώ η δεύτερη υποστηρίζει το αντίθετο.

Στον τσακωμό αυτό όμως έλαβε μέρος και η Μαίη Εμμανουηλίδου, η οποία φάνηκε να συμφωνεί με τον Άρη Σοϊλέδη.

Συγκεκριμένα, η Μαίη Εμμανουηλίδου, απαντώντας σε σχόλιο της Κάτιας Ταραμπάνκο για το περιστατικό με την κλοπή φαγητού, έγραψε: «Γέλασαν και τα μπισκότα με αυτά τα σχόλια, αλλά.. άλλο αγορασμένα και άλλο κλεμμένα σωστά».

Η Βρισηίδα Ανδριώτου αντέδρασε άμεσα, γράφοντας: «Εσύ γαύγισε λίγο στο αφεντικό σου και πες του να στείλει μήνυμα στην μαμά σου όταν δεν είσαι καλά… ξες εσύ.. όταν έχεις το αυχενικό σου».

«Μίλησες εσύ για αφεντικά… που έχεις γράψει καλά την ιστορία σου και στην Θεσσαλονίκη και στην Αθήνα.. μην ξεχνάς ότι ερχόμαστε από τις ίδιες πόλεις», της απάντησε η Μαίη Εμμανουηλίδου, αφήνοντας ανοιχτά υπονοούμενα για την πρώην συμπαίκτριά της στο Survivor.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This