Όλγα Τρέμη: Eπιστρέφει τηλεοπτικά-Σε ποιο κανάλι θα τη βλέπουμε;

Aρχικά θα την δούμε ως σχολιάστρια το βράδυ των εκλογών

Must Read

Το όνομα της Όλγας Τρέμη ήρθε ξανά πριν από λίγες ημέρες στην επικαιρότητα, όταν αναφέρθηκε στις προσωπικές τους στιγμές από τα νεανικά τους χρόνια ο Ανδρέας Μικρούτσικος. Η καταξιωμένη δημοσιογράφος δεν απάντησε δημόσια στα εν λόγω σχόλια.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ που έπαιξε σήμερα στην εκπομπή Breakfast@star, το όνομα της Όλγας Τρέμη ακούγεται τις τελευταίες ημέρες έντονα στους διαδρόμους του Open.

Πιο συγκεκριμένα, η Όλγα Τρέμη, θα κάνει την εμφάνισή της στο κανάλι ως σχολιάστρια, το βράδυ των εκλογών δηλαδή στις 21 Μαΐου.

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, είναι ανοιχτό και το ενδεχόμενο η παρουσιάστρια να ενταχθεί στο δυναμικού του Open αναλαμβάνοντας να λέει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού.




 

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This