Ο Χάρης Βαφειάς αποκάλυψε ποιο θα είναι το δικό του μέλλον αλλά και αυτό του Dragons’ Den

«Δεν παρακολουθώ καθόλου τα νούμερα τηλεθέασης, αλλά μου τα λέει ο Σάκης» είπε μεταξύ άλλων

Must Read

Ο Χάρης Βαφειάς, ένας από τους πέντε Dragons που συμμετέχει στο Dragon’s Den,έκανε κάποιες δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» και αναφέρθηκε τόσο στο μέλλον της εκπομπής για την επόμενη σεζόν όσο και για το αν θα συμμετέχει ο ίδιος.Ο εφοπλιστής αναφέρθηκε και στον παρουσιαστή της εκπομπής Σάκη Τανιμανίδη.

Να σημειώσουμε ότι οι υπόλοιποι 4 Dragons του τηλεοπτικού show επενδύσεων είναι οι: Λέων Γιοχάη, Μαρία Χατζηστεφανή, Πολ Ευμορφίδης και Λιλή Περγαντά.

«Ακούω ότι το Dragons’ Den πάει καλά. Έχει έναν αέρα φιλανθρωπικό, βοηθάμε νέες ελληνικές επιχειρήσεις σε μια δύσκολη εποχή. Δε με άγχωσε πάρα πολύ που βρέθηκα μπροστά στο γυαλί. Το έχω ξανακάνει με το επαγγελματικό μου καπέλο. Είμαι ο εαυτός μου, δεν παίζω κάποιο ρόλο. Ακούω και θετικά και αρνητικά βέβαια. Ευτυχώς δεν είμαι ο πιο σκληρός κριτής.

Δεν παρακολουθώ καθόλου τα νούμερα τηλεθέασης, αλλά μου τα λέει ο Σάκης. Τον παραδέχομαι, ξεκίνησε από το μηδέν. Είναι αγωνιστής και ήρωας και είναι μάγκας.

Θα φανεί στο πρώτο διαφημιστικό αν θα είμαι του χρόνου στο Dragons’ Den.  Αν με δείτε μέσα μάλλον θα είμαι. Μας είπαν ότι θα γίνει και νούμερο δύο. Δεν έχει συζητηθεί κάτι άλλο. Δεν περίμενα να μου αρέσει τόσο πολύ. Οπότε μακάρι να είμαι και του χρόνου» τόνισε ο Χάρης Βαφειάς.




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This