Κάτια Ταραμπάνκο: «Φέτος το Survivor μου θυμίζει Γ’ Λυκείου, πολλές αποβολές»

«Αποβάλλεται ο ένας, αποβάλλεται ο άλλος. Οι κανονισμοί έρχονται, φεύγουν, υπάρχουν κινητά, έχει ξεφύγει η κατάσταση», είπε το μοντέλο

Must Read

Η Κάτια Ταραμπάνκο, με δηλώσεις της αναφέρθηκε στο Survivor All Star αλλά σχολίασε και τις συνθήκες που επικρατούν στον φετινό κύκλο του reality επιβίωσης.

Η πρώην παίκτρια του Survivor μίλησε στην εκπομπή «Breakfast@Star» και ουσιαστικά σχολίασε πως «η κατάσταση έχει ξεφύγει».

«Φέτος το Survivor μου θυμίζει Γ’ Λυκείου, πολλές αποβολές. Αποβάλλεται ο ένας, αποβάλλεται ο άλλος. Οι κανονισμοί έρχονται, φεύγουν, υπάρχουν κινητά, έχει ξεφύγει η κατάσταση», είπε χαρακτηριστικά.

«Πολλή ανθρωποφαγία. Φέτος είναι το πιο σκληρό ριάλιτι, γιατί υπάρχει δίψα στα μάτια των παικτών για κάτι που είναι περαστικό. Μην τα ξεπουλάτε όλα για αυτό. Ξεκολλάτε» είπε.

Τέλος, αναφέρθηκε στο περιστατικό με το ρύζι στον κύκλο που συμμετείχε εκείνη, όταν οι συμπαίκτες της την κατηγόρησαν ότι έκλεψε από τις προμήθειες.

«Είδα αρκετούς παίκτες, όταν βρήκαν πάτημα, να με αποκαλούν κλέφτρα και να μιλούν για το πώς με μεγάλωσαν οι δικοί μου. Είχα φρικάρει. Πολλή ανθρωποφαγία», σημείωσε.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This