Ελευθερία Ελευθερίου: «Δεν κρύψαμε ποτέ τις συναντήσεις μας με τον Μάριο μέσα στο παιχνίδι»

«Το μεγαλύτερο ποσοστό των παικτών του Survivor είναι ψεύτες»

Must Read

Η Ελευθερία Ελευθερίου αποχώρησε από το Survivor και βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωινό μας», όπου αναφέρθηκε στην οικειοθελής αποχώρηση του Στάθη Σχίζα, καθώς πολλοί έκαναν λόγω ότι ο πρώην παίκτης έφυγε από το παιχνίδι εξαιτίας της τραγουδίστριας και συγκεκριμένα για κάτι που του είπε σχετικά με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

«Δεν με ενόχλησε που έφυγα γιατί δεν ήθελα να μπω στο τρυπάκι να κακολογώ και να λασπολογώ. Ο Στάθης δεν έφυγε για κάτι που είπα εγώ. Το μεγαλύτερο ποσοστό των παικτών του Survivor είναι ψεύτες», ανέφερε αρχικά η τραγουδίστρια. Δήλωσε μάλιστα «Ο Στάθης δεν έφυγε εξαιτίας μου, του είπα απλά “δεν έχεις χαιρετίσματα”. Δεν μου είχε πει η Αλεξάνδρα να πω κάτι στον Στάθη».




Όσον αφορά την κόντρα της με τον Σπύρο Μαρτίκα, σχολίασε πως: «Ο Μαρτίκας βγήκε και έκανε reality στις πλάτες μου. Εγώ δεν είχα σκοπό να ρίξω την ψυχολογία του Στάθη. Δεν έχει γίνει τίποτα από αυτά που λέει ο Μπάρτζης»,




Η Ελευθερία Ελευθερίου μάλιστα υποστήριξε τελικά τον Νίκο Μπάρτζη λέγοντας ότι δέχεται μεγάλο και άδικο πόλεμο.




Τέλος αναφέρθηκε στον Μάριο Πρίαμο και την σχέση τους λέγοντας πως: «Ο Μάριος πρέπει να συνέλθει αγωνιστικά. Θα ήθελα να δω στον τελικό τον Μπάρτζη. Έχω βάλει τελεία στη σχέση μου με τον Μάριο. Δεν κρύψαμε ποτέ τις συναντήσεις μας με τον Μάριο μέσα στο παιχνίδι»




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This