Περικλής Κονδυλάτος για Emilia Vodos: «Δεν θα της έδινα το κόσμημά μου! Δεν είναι στην αισθητική μου»

«Δεν είχαμε δώσει τη συγκατάθεσή μας»

Must Read

Στο προχθεσινό gala του My style Rocks η Emilia Vodos εμφανίστηκε με μία δημιουργία του Περικλή Κονδυλάτου, για την οποία όμως δεν αναφέρθηκε, γεγονός το οποίο εξόργισε τον σχεδιαστή κοσμημάτων.




Ο Περικλής Κονδυλάτος μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram εξέφρασε την θλίψη που του προκάλεσε η κίνηση της εν λόγω παίκτριας, τονίζοντας πως το φόρεσε χωρίς την άδειά του.

«Το χθεσινό επεισόδιο του @grmystylerocks αποτελεί τεράστια προσβολή της προσωπικότητας μου, και της καλλιτεχνικής μου έκφρασης, και θίγομαι βαθύτατα βλέποντας το δημιούργημά μου να εξευτέλιζεται κατά αυτόν το τρόπο. Να διευκρινίσω ότι το κόσμημα δεν παραχωρήθηκε από εμένα, αλλά μέσω μιας φίλης που ζήτησε σαν χάρη από το ατελιέ που συνεργάζομαι να δωθεί στην εν λόγω διαγωνιζόμενη (δεν γράφω ούτε κοπέλα, ούτε γυναίκα διότι τις σέβομαι) χωρίς την άδεια η την έγκριση μου. Πάντοτε υποστήριζα όμως αυτό το show βοηθώντας καλόκαρδα τις κοπέλες όλα τα προηγούμενα χρόνια, λόγω φιλίας και λόγω του ότι έχω συνεργαστεί με την Acun Medya και έχουμε μια καλή ας πούμε κοινή πορεία. Με πληγώνει που ένα κόσμημα που φωτογραφήθηκε για το διεθνές περιοδικό The Kurator που εκδίδεται στο Dubai συνδυασμένο με Dior φόρεμα, εδώ απαξιώνεται και με πληγώνει το ότι μετά από τόσα χρόνια καριέρας στην χώρα μου δεν έχω όχι την αναγνώριση που μου αξίζει, αλλά ούτε καν το στοιχειώδη σεβασμό. Θα μπορούσα να γράψω πολλά, όμως εγώ τιμώ την φιλιά μου με το Στέλιο Κουδουναρη, τον οποίο πραγματικά σεβόμουν και θαύμαζα, και τον σέβομαι και τον θαυμάζω ακόμα, όπως σέβομαι και τον κύριο Σκουλο. Λυπάμαι πάρα πολύ κυρίως για τους όρους κάτω από τους οποίους πρέπει να ζω σε αυτή την χώρα», έγραψε χαρακτηριστικά.

Όσον αφορά την αναφορά του στον Στέλιο Κουδουνάρη, οι δημοσιογράφοι της εκπομπής «Πρωινό μας» εκτιμούν πως η κίνηση να αφήσει το εμβληματικό χειροτέχνημα του Περικλή Κονδυλάτου στο πάτωμα, ήταν αυτό που δυσαρέστησε τον δημιουργό.




Για το συγκεκριμένο γεγονός κλήθηκε να μιλήσει ο γνωστός σχεδιαστής στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και εξήγησε πως: «Είναι μια άβολη κατάσταση για όλους μας, γιατί σε αυτόν τον χώρο που είναι μικρός, γνωριζόμαστε όλοι μεταξύ μας. Είδαμε ξαφνικά ένα κόσμημα που είχαμε δημιουργήσει για μια επίδειξη του Βασίλη Ζούλια υψηλής ραπτικής σε ένα τηλεοπτικό show, που εννοείται αγαπώ. Δεν είχαμε δώσει τη συγκατάθεσή μας. Υποτίθεται ότι η κοπέλα που βοηθάει την Emilia το πήρε για τον εαυτό της και όχι για το My Style Rocks,. Δεν θα το έδινα στο συγκεκριμένο κορίτσι, χωρίς να έχω κάτι μαζί της. Δεν είναι στην αισθητική μου»

«Δεν το δώσαμε εμείς το κόσμημα. Με ενόχλησε που δεν ήξερα ότι θα βρίσκεται στο παιχνίδι και ότι θα το φορούσε το συγκεκριμένο άτομο. Ο Στέλιος Κουδουνάρης με πήρε τηλέφωνο και απολογήθηκε, είναι προς τιμήν του», κατέληξε.




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This