Κούλης Νικολάου για Γιώργο Αγγελόπουλο: «Είναι ένας πολύ καλός ηθοποιός! Είναι ταλεντάρα, δεν είναι απλά ταλέντο»

«Πάμπολλες φορές με έχουν πει ατάλαντο, εδώ είμαι αλαζόνας και λέω πως είμαι ταλαντούχος»

Must Read

Η «γη της ελιάς» είναι αδιαμφισβήτητα μία από της πετυχημένες σειρές της ελληνικής τηλεόρασης και πολλοί είναι εκείνοι που θα ήθελαν να συνεχιστεί και του χρόνου.

Ο ηθοποιός αλλά και παραγωγός της σειράς, Κούλης Νικολάου, μιλώντας στην εκπομπή «Breakfast @ Star» αποκάλυψε πως θα υπάρξει και τρίτη σεζόν για την συγκεκριμένη σειρά, ενώ στην συνέχεια αναφέρθηκε στην συνεργασία του με τον Γιώργο Αγγελόπουλο, χαρακτηρίζοντάς τον μάλιστα ως «ταλεντάρα».

«ο Γιώργος Αγγελόπουλος είναι ένας πολύ καλός συνεργάτης και ένας πολύ καλός ηθοποιός για μένα. Είναι ταλεντάρα ο άνθρωπος, δεν είναι απλά ταλέντο. Δεν είναι ασήμαντος ο ρόλος του στο σίριαλ και έχει το βλέμμα του ηθοποιού. Θα είναι μόνιμος ρόλος ο Γιώργος στη σειρά μας», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Ο Ανδρέας Γεωργίου έχει τεράστια θέση στη ζωή μου. Συγκινούμαι, είναι ο τρόπος που μου το έχεις ρίξει και η στιγμή που μου το έχεις ρίξει. Τη συνεργασία μπορεί να τη διακόψουμε κάποια στιγμή, την σχέση όμως την ανθρώπινη ποτέ», είπε όντας βαθιά συγκινημένος για τον καρδιακό του φίλο και συνεργάτη Ανδρέα Γεωργίου.

Στην ερώτηση αν τον έχουν αποκαλέσει ποτέ ατάλαντο απάντησε: «Πάμπολλες φορές με έχουν πει ατάλαντο, όχι όμως κατάμουτρα. Αν και να πω την αλήθεια, εδώ είμαι αλαζόνας και λέω πως είμαι ταλαντούχος».




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This