My style rocks-Έξαλλος ο Κουδουνάρης με παίκτρια που «έγινε» κουμπάρα σε ομόφυλο ζευγάρι: «Γενιές ολόκληρες έχουν δώσει αγώνες…»

Ο εκνευρισμός του Δημήτρη Σκουλού με το ακατάλληλο ντύσιμο της Ίριδας Παπουτσή.

Must Read

Σύμφωνα με το χθεσινό concept οι παίκτριες του My style rocks έπρεπε να να προτείνουν outfits με τα οποία θα εμφανιζόντουσαν ως νονές ή κουμπάρες.

Έτσι λοιπόν η Χριστιάνα Κατσιέρη αποφάσισε να «γίνει» κουμπάρα σε ομόφυλο ζευγάρι. Η παίκτρια όμως δεν γνώριζε ότι στην Ελλάδα δεν επιτρέπονται γάμοι για ομόφυλα ζευγάρια, γεγονός το οποίο εξόργισε τον Στέλιο Κουδουνάρη.

«Συζητάμε και κάνουμε πλάκα με ένα θέμα πολύ σοβαρό. Αν φέρνεις έναν γάμο ομόφυλων ζευγαριών οφείλεις να ξέρεις αν επιτρέπεται ή δεν επιτρέπεται. Ο γάμος είναι κάτι το ιερό είτε το ζευγάρι είναι ετεροφυλόφιλο ή ομόφυλο. Στην Ελλάδα δεν επιτρέπονται στην Ελλάδα, επιτρέπεται το σύμφωνο συμβίωσης», είπε αρχικά ο γνωστός σχεδιαστής.

«Τέτοια υποθετικά concept καλό είναι τα μελετάτε, να μην περνάμε λάθος μηνύματα στον κόσμο και να γίνεται παραπληροφόρηση. Είναι πάρα πολύ σοβαρό θέμα, γενιές ολόκληρες έχουν δώσει αγώνες για τα δικαιώματα αυτά. Δεν μπορούμε να αφήνουμε ανακρίβειες σε μία τηλεοπτική εκπομπή που τη βλέπει τόσος κόσμος», κατέληξε ο κριτής του reality μόδας.




Όσον αφορά τις ενδυματολογικές επιλογές των παικτριών, ορισμένες κρίθηκαν ακατάλληλες, καθώς, σύμφωνα με τους κριτές, δεν τηρήθηκαν οι κανόνες ευπρέπειας.

Η παίκτρια που προκάλεσε τις αντιδράσεις των κριτών ήταν η ίριδα Παπουτσή, η οποία εμφανίστηκε, ως νονά σε βάφτιση, με see through φόρεμα.

Ο Δημήτρης Σκουλός εξέφρασε την δυσαρέσκειά του κάνοντας λόγο ότι οι συμπαίκτριές της δεν την έκριναν σωστά για να μην χάσουν κάποιον… follower.

«Τώρα τι να σχολιάσω; Είναι ένα see through φόρεμα και πας για νονά σε μία εκκλησία. Γιατί; Εμένα το see through δεν με ενοχλεί αλλά δεν ξέρω αν θα δημιουργηθεί εκεί κάποιο πρόβλημα. Κάτι που δεν ανέφερε καμία κοπέλα, γιατί βέβαια όλες προσέχουν πάρα πολύ το προφίλ τους, μη τυχόν και πουν καμιά κουβέντα και ξεφύγει και τα ακούσουν από κάποιον follower; Δεν τα λένε, όλα γύρω-γύρω τα λένε. Δεν σου είπε καμία ότι φοράς see through φόρεμα για να πας στην εκκλησία για βάφτιση. Δεν το είδατε;

Δεν είναι χώρος θρησκευτικός, ιερός; Πας με see through φόρεμα; Γιατί δεν το ανέφερε καμία σας; Θέλετε να φτιάξετε προφίλ, φοβάστε μην σας πει κανείς τίποτα. Δεν είμαι πουριτανός αλλά επειδή είναι ιερός ο χώρος, δεν ξέρω αν μπορείς να πας έτσι», ανέφερε αρχικά ο γνωστός φωτογράφος με την παίκτρια να απαντά: «Έχετε δίκιο. Δεν το πρόσεξα».

«Φοβάστε να μιλήσετε, να πείτε τη γνώμη σας; Μην πείτε ένα λάθος “και” και σας κατηγορήσουν; Δεν είναι κανείς πουριτανός εδώ, τη γνώμη μας λέμε. Ξεκινάτε πάντα πολύ ωραία και τα λέτε όλα γύρω-γύρω και στρογγυλά. Δεν μπορούμε να υποστηρίξουμε τη γνώμη μας;», αναρωτήθηκε ο Δημήτρης Σκουλός.




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This