First Dates: «Όλα καλά τώρα, έπρεπε να ξαλαφρώσω…» – Η ατάκα που «αποτελείωσε» το ραντεβού του

«Έχω 2-3 σχέσεις απλά δεν το ξέρουν αυτές»

Must Read

Πρεμιέρα έκανε το βράδυ της Κυριακής (30/04) το First Dates, με την Ζενεβιέβ Μαζαρί να υποδέχεται τα επιλεγμένα «ζευγάρια» που έκαναν το πρώτο τους ραντεβού μπροστά στην κάμερα.

Τα δύο πρώτα πρόσωπα που επιλέχθηκαν για να απολαύσουν ένα ρομαντικό δείπνο ήταν η 27χρονη Ευμορφία και ο 23χρονος Δημήτρης. Το ραντεβού τους ίσως δεν πήγε όπως θα περίμεναν αφού ο Δημήτρης, με τις ατάκες του, δοκίμαζε την υπομονή της Ευμορφίας.

Σε κάποια στιγμή ο Δημήτρης χρειάστηκε να πάει στην τουαλέτα. Κατά την επιστροφή του στο τραπέζι λέει στην Ευμορφία: «Όλα καλά τώρα, έπρεπε να ξαλαφρώσω, η αλήθεια είναι αυτή. Δεν μπορώ να κάθομαι πάρα πολύ», είπε με την Ευμορφία να αντιδρά: «Εκεί με αποτελείωσε».

Σε ερώτηση για την προσωπική του ζωή ο Δημήτρης απάντησε: «Έχω 2-3 σχέσεις απλά δεν το ξέρουν αυτές», είπε ξεκαθαρίζοντας ότι έκανε χιούμορ, δηλώνοντας πως δεν υπάρχει κάτι στην ζωή του αυτήν την περίδο.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This