Κάτια Ταραμπάνκο: «Θα με ενδιέφερε να παρουσιάσω το Shopping star, ξέρω ότι μπορώ να κάνω τα πάντα»

«Έμεινα χωρίς δουλειά στο μόντελινγκ για μεγάλο διάστημα μέχρι να εξαφανιστούν τα σημάδια από το σώμα μου»

Must Read

Τις δηλώσεις του Γιώργου Καράβα σχολίασε η Κάτια Ταραμπάνκο στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» επισημαίνοντας πως «ο Γιώργος Καράβας ταιριάζει στην ελληνική τηλεόραση, έχει κοινό. Πρέπει να έρθει νέο αίμα στην τηλεόραση, γιατί κουράζεται ο κόσμος».

Δείτε επίσης: Πυρ και μανία η Αφροδίτη Γραμμέλη με τις δηλώσεις του Γιώργου Καράβα: «Τι λες ρε φίλε; Σοβαρά;»

Δείτε επίσης: Ελεονώρα Μελέτη για Γιώργο Καράβα: «Σας πειράζει ότι ευχαριστεί τον εαυτό του και δεν σας πειράζει το “αξίζω-αξίζω” ας πούμε;»

Όσον αφορά την αποχώρηση της Βίκυς Καγιά από το Shopping Star, δήλωσε πως: «Δεν μπορώ να φανταστώ το Shopping Star χωρίς την Βίκυ Καγιά. Θα με ενδιέφερε να παρουσιάσω το Shopping star, ξέρω ότι μπορώ να κάνω τα πάντα».

Τέλος αναφέρθηκε στο πρόβλημα υγείας που την ταλαιπωρεί αποκαλύπτοντας πως για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα στάθηκε εμπόδιο στην καριέρα της στο μόντελινγκ.

«Με έχει ταλαιπωρήσει η ψωρίαση στο παρελθόν, είναι ταμπού. Έμεινα χωρίς δουλειά στο μόντελινγκ για μεγάλο διάστημα μέχρι να εξαφανιστούν τα σημάδια από το σώμα μου», ανέφερε χαρακτηριστικά το γνωστό μοντέλο.




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This