Πυρ και μανία η Αφροδίτη Γραμμέλη με τις δηλώσεις του Γιώργου Καράβα: «Τι λες ρε φίλε; Σοβαρά;»

Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Φάνηκε σαν να μην έχει ίχνος σεμνότητας και χαμηλού προφίλ»

Must Read

Συνέντευξη έδωσε χθες ο Γιώργος Καράβας στην εκπομπή «Night out» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα μελλοντικά του σχέδια όσον αφορά τα επαγγελματικά του.

Κάνοντας τον απολογισμό του υποστήριξε πως: «Πιστεύω τόσο πολύ στον εαυτό μου και έχω δουλέψει τόσο πολύ με τον εαυτό μου, που οποιαδήποτε πρόκληση κι αν είναι αυτή είμαι απόλυτα βέβαιος πως μπορώ να τη φέρω εις πέρας στον καλύτερο δυνατό βαθμό. Και αυτό το λέω πραγματικά κρατώντας χαμηλά την μπάλα, για να μιλήσω με ποδοσφαιρικούς όρους. Και να σου πω και κάτι, είναι πολύ ωραίο να ευχαριστείς ανθρώπους, γιατί σαφέστατα για να προοδεύσεις χρειάζεσαι τη βοήθεια από κάποιους άλλους. Αλλά νομίζω ότι αυτός ο οποίος πρέπει να ευχαριστήσω περισσότερο είναι τον εαυτό μου».

Οι δηλώσεις του αυτές προκάλεσαν αντιδράσεις με ορισμένους να κάνουν λόγο για αλαζονεία.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή θεωρεί πως δεν δείχνει σεβασμό.

«Μας έκανε ιδιαίτερη εντύπωση, και θέλω να ξεκινήσω λέγοντας ότι εμένα ο Γιώργος Καράβας σαν άτομο, σαν τηλεοπτικό πρόσωπο και σαν συμπεριφορά μου ήταν και μου είναι πάρα πολύ συμπαθής. Είχε τύχει και τον είχα φιλοξενήσει κι εδώ. Με τον τρόπο που μίλησε, λίγο με αιφνιδίασε γιατί είναι ωραίο να πιστεύεις στον εαυτό σου, είναι ωραίο να έχεις αυτοπεποίθηση αλλά φάνηκε σαν να μην έχει ίχνος σεμνότητας και χαμηλού προφίλ.

Βλέπω έναν άνθρωπο που είναι 3 χρόνια στην τηλεόραση και βγαίνει και λέει πιστεύω τόσο στον εαυτό μου που ό,τι κι αν κάνω, θα το κάνω τέλεια κι αν κάπου χρωστάω ευχαριστώ είναι ο εαυτός μου. Εμένα για τον Γιώργο που ξέρω και εκτιμώ και συμπαθώ, μου κλώτσησε», είπε αρχικά.

«Ο Γιώργος που έχω γνωρίσει και εκτιμώ, είναι ένα παιδί πιο προσγειωμένο που προσέχει το πώς πλασάρει τον εαυτό του. Μου έβγαλε μία υπερ-βεβαιότητα. Από τη μία μου αρέσει, μου αρέσουν οι άνθρωποι με αυτοπεποίθηση, αλλά στα τρία χρόνια τηλεοπτικής παρουσίας όταν τα χρωστάς όλα σε ένα κανάλι και σε δύο πρότζεκτ, καλό είναι να κρατάς τη μπάλα ουσιαστικά πιο χαμηλά», πρόσθεσε η παρουσιάστρια του «Happy Day»




Ο Γιώργος Καράβας μεταξύ άλλων ανέφερε ότι θα ήταν και πολύ καλός παρουσιαστής, γεγονός το οποίο εξόργισε την Αφροδίτη Γραμμέλη.

«Θεωρεί ο κ. Καράβας ότι είναι πολύ ικανός, πάρα πολύ ικανός… Για μένα ήταν ένας άλλος Γιώργος Καράβας. Είμαι υπέρ των ανθρώπων -και ιδιαίτερα ενός τόσου συμπαθούς προσώπου τηλεοπτικά που έχει κάνει αίσθηση- στο να πιστεύουν στον εαυτό τους», τόνισε η δημοσιογράφος της εκπομπής «Πρωινό μας».

«Την αλαζονεία τη βλέπω, που λες κι εσύ. Από εκεί και πέρα, αυτός είναι» σχολίασε με τη σειρά της η Έλενα Χριστοπούλου, ενώ η Φαίη Σκορδά επεσήμανε ότι αν έχει συμφωνήσει να είναι κεντρικός παρουσιαστής, θα πρέπει να δείξει αυτή την αλλαγή και το επόμενο βήμα.

Η Αφροδίτη Γραμμέλη απάντησε λέγοντας: «Να το κάνει, αλλά για το αν θα είναι καλός παρουσιαστής, όπως είπε ότι πιστεύει ότι θα είναι πάρα πολύ καλός παρουσιαστής… Τι λες ρε φίλε; Σοβαρά; Έχεις κάνει ποτέ ζωντανό; Έχεις δει πώς είναι το ζωντανό; Όταν δεν έχεις κάνει κάτι λες πολύ ταπεινά, παιδιά να δοκιμαστώ και αν τα καταφέρω κι εγώ να παρουσιάσω…» 

«Χθες ήταν ένας άλλος Γιώργος Καράβας. Δεν είναι καθόλου ταπεινός και μετριοπαθής. Τι έκανε ο Καράβας στην τηλεόραση; Διαχειρίστηκε καμία κρίση; Παρουσίασε ζωντανό πρόγραμμα; Κριτική επιτροπή στο GNTM ήταν με την ομπρέλα της Βίκυς Καγιά. Πιστεύω αν δει την εκπομπή, επειδή είναι ένα παιδί πολύ σκεπτόμενο, θα καταλάβει ότι υπερέβαλε», κατέληξε.




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This