Κατερίνα Καινούργιου για Γιώργο Λιάγκα: «Συνειδητοποιώ ότι είναι χειρότερος από μένα στα νεύρα! Κάνει σαματάδες…»

«Άμα σου αρέσει ο Λιάγκας, θες να πας του χρόνου να δουλέψεις με τον Λιάγκα; Έτσι όπως το λες…», είπε η Κατερίνα Καινούργιου στον Ανδρέα Μικρούτσικο.

Must Read

Για τον ανταγωνισμό και τα νούμερα τηλεθέασης αναφέρθηκε σήμερα η Κατερίνα Καινούργιου στην εκπομπή της και μεταξύ άλλων μίλησε για την συμπεριφορά που έχει on air αλλά και στους συναδέλφους του ο Γιώργος Λιάγκας, του οποίου η εκπομπή βρίσκεται απέναντι από τη δική της.

Η παρουσιάστρια της εκπομπής «Super Κατερίνα» βλέποντας αποσπάσματα από την εκπομπή «Πρωινό», συνειδητοποίησε πως ο συνάδελφός της είναι πιο νευρικός από εκείνη.

«Εγώ, επειδή είμαι επαγγελματίας, όπως και οι υπόλοιποι εδώ, βλέπω τον άμεσο ανταγωνισμό – σε νούμερα τηλεθέασης – που είναι ο Γιώργος Λιάγκας στην παρούσα φάση. Βλέπω Λιάγκα, ναι. Το λέω και στον Θέμη Μάλλη. Συνειδητοποιώ ότι είναι χειρότερος από μένα στα νεύρα. Έχει πάνω τη Χρύσα Ζορκάδη και δεν φαντάζεστε τι της κάνει», ανέφερε αρχικά η γνωστή παρουσιάστρια και πρόσθεσε: «Λέει: “επάνω η κυρία Ζορκάδη κάνει μία δική της εκπομπή. Κάνει σαματάδες, είναι καταπληκτικό. Όταν δεις ότι ο άμεσος ανταγωνισμός πηγαίνει καλά και τυχαίνει κάποιες φορές να σε περνάει, θα βάλεις να δεις τον άμεσο ανταγωνισμό»

«Εγώ, όταν είχα αρρωστήσει, τον Λιάγκα έβλεπα κι εμάς, για να κάνω τη σύγκριση. Το παίρνει το χταπόδι και το χτυπάει», είπε με την σειρά του ο Ανδρέας Μικρούτσικος.




«Άμα σου αρέσει ο Λιάγκας, θες να πας του χρόνου να δουλέψεις με τον Λιάγκα; Έτσι όπως το λες…», του απάντησε η Κατερίνα Καινούργιου με τον συνεργάτη της να της απευθύνει το λόγο δηλώνοντας πως: «Δεν μου έχει κάνει πρόταση. Το να μου αρέσει κάπου, πρέπει να πάω κιόλας; Νομίζεις ότι ψάχνω δουλειά;».

Η Κατερίνα Καινούργιου ξεκαθάρισε πως έκανε πλάκα: «Ανδρέα, πλάκα σου έκανα. Είναι δυνατόν; Ίσως δεν μου βγαίνει το χιούμορ. Σου έκανα πλάκα, όπως μου κάνεις κι εσύ άπειρες, όταν μου λες πως δεν είμαι παρουσιάστρια. Εγώ θέλω πάρα πολύ να είσαι εδώ του χρόνου. Εγώ είμαι αυτή που λέω μεγάλη μου χαρά και τιμή που που είσαι εδώ. Πολύ καλός είναι ο Λιάγκας, απλά θέλω να πας να δεις πόσο μιλούν και οι υπόλοιποι εκεί»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This