Ο Γιώργος Λιάγκας πρωταγωνιστεί στο βιντεοκλίπ της Νατάσας Θεοδωρίδου

Must Read

Mία νέα συνεργασία βγήκε στο προσκήνιο που μάλιστα δεν περίμενε κάνεις. Ο λόγος για τον Γιώργου Λιάγκα και τη Νατάσα Θεοδωρίδου.

Πώς μπορεί όμως ένας παρουσιαστής να συνεργαστεί με μία τραγουδίστρια; ο παρουσιαστής της εκπομπής «Πρωινό» θα πρωταγωνιστήσει στο video clip της γνωστής ερμηνεύτριας για το τραγούδι «ο χάρτης».

Το γεγονός αυτό σχολιάστηκε από την εκπομπή «Happy Day» με την Τίνα Μεσσαροπούλου να εστιάζει στο γεγονός ότι ο Γιώργος Λιάγκας και η Νατάσσα Θεοδωρίδου δεν είχαν και τις καλύτερες σχέσεις στο παρελθόν.




Για την συγκεκριμένη συνύπαρξη όμως μίλησαν και οι δημοσιογράφοι της εκπομπής «Mega Καλημέρα». Ο Κώστας Τσουρός μάλιστα σχολίασε: «Να σας θυμίσω ότι οι δυο τους δεν μιλούσαν, είχαν μια σχέση λίγο… πολύ περίεργη»

«Εγώ θυμάμαι τον Γιώργο παιδιά, τον είχαν ρωτήσει γιατί δεν μιλάει με την Νατάσα Θεοδωρίδου. Και είχε πει ότι ένας δημοσιογράφος που δούλευε τότε στο πρωινό, έλεγε στον Γιώργο ότι η Νατάσα μιλάει κακά για εκείνον. Ήταν μια παρεξήγηση όλο αυτό που μετά την έλυσαν και έσμιξαν», είπε στην συνέχεια η Φλορίντα Πετρουτσέλι.




Ο Γιώργος Λιάγκας θέλοντας να ξεκαθαρίσει την θέση του αποκάλυψε ότι: «Με τη Νατάσα είμαστε πολύ κοντά το τελευταίο διάστημα. Οι σχέσεις αλλάζουν και εξελίσσονται και διαμορφώνονται και είτε έρχονται πιο κοντά οι άνθρωποι ή απομακρύνονται στη ζωή. Με τη Νατάσα είμαστε πολύ κοντά το τελευταίο διάστημα. Έχουμε έρθει κοντά σε ανθρώπινο επίπεδο.

Έβλεπα τη Νατάσα να δίνει συνέχεια συνεντεύξεις στην πρώην συνεργάτιδα σου και φίλη μου, την Ελένη Μενεγάκη. Κάθε χρόνο Ελένη Μενεγάκη, κουμπάρα, κουμπάρα… Της λέγαμε να δώσει μια συνέντευξη εδώ, δεν έδινε με τίποτα σε εμάς, με τίποτα. Μετά είδα ότι έδωσε συνέντευξη και σε άλλες εκπομπές και πολύ καλά έκανε και ωραίες επιλογές έκανε. Πάλι σε εμένα τίποτα.

Ο μόνος τρόπος να μου δώσει κάποια στιγμή συνέντευξη η Νατάσα Θεοδωρίδου ήταν να κάνω βίντεο κλιπ. Την Δευτέρα θα είναι εδώ η Νατάσα να τα πούμε όλα»




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This