Ελεονώρα Μελέτη για τις σπόντες της Σταματίνας Τσιμτσιλή: «Όλοι το λένε και γελάνε αλλά μόνο εγώ κατηγορούμαι…»

Must Read

Καλεσμένη βρέθηκε χθες η Κατερίνα Καινούργιου στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά «Καλό Μεσημεράκι» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή λέγοντας πως: «Στην προσωπική μου ζωή δεν είμαι εγωκεντρική, στην επαγγελματική ίσως και να ‘μαι. Το ξέρω ότι είμαι καλή. Έχω συνεργάτες πάρα πολύ άξιους και όπου δω ότι δυσκολεύομαι κάνω ένα βήμα πίσω».

Στην συνέχεια η παρουσιάστρια της εκπομπής «Super Κατερίνα» αποκάλυψε πως: «Πάντα νιώθω λίγη δίπλα στους άλλους. Πω πω αυτός είναι πολύ ωραίος ή αυτός είναι πιο μορφωμένος. Μειώνω τον εαυτό μου, κάνω τους άλλους μάγκες και γνωστούς και μετά… άντε γεια».




Οι δηλώσεις της Κατερίνας Καινούργιου σχολιάστηκαν στην εκπομπή «Mega Καλημέρα», με την Ελεονώρα Μελέτη να διαφωνεί με την προσέγγιση-διάγνωση που έκανε ο ψυχοθεραπευτής-ψυχίατρος της παρουσιάστριας του Alpha, ενώ παράλληλα απάντησε στις σπόντες της Σταματίνας Τσιμτσιλή για την ατάκα «αξίζω αξίζω αξίζω».

«Παιδιά, συγγνώμη, αλλά υπάρχει ψυχίατρος, ψυχολόγος που λέει “τους έκανες μάγκες”; Δεν πας σε ειδικούς για να σου ανεβάσουν τη ψυχολογία, πας σε ειδικούς για να δουν τις πληγές σου και να τις γιατρέψεις. Για να ανέβεις στη ψυχολογία, πας να κάνεις “αξίζω, αξίζω, αξίζω”, το οποίο όλοι λένε και γελάνε αλλά μόνο εγώ κατηγορούμαι ότι ρίχνω σπόντες και καρφιά» είπε παρουσιάστρια του Mega.

Δείτε επίσης: Ελεονώρα Μελέτη για Γιώργο Καράβα: «Σας πειράζει ότι ευχαριστεί τον εαυτό του και δεν σας πειράζει το “αξίζω-αξίζω” ας πούμε;»

Τότε, τον λόγο πήρε η Άννα Ζηρδέλη και είπε: «Εμένα κοροϊδεύεις, δεν το κάνω από την αρχή της εκπομπής;», με την Ελεονώρα Μελέτη να απαντά: «Εγώ το ξέρω. Σε έχω πείσει όμως να μην το κάνεις;».

«Έκανα μία μικρή παύση» αποκρίθηκε στη συνέχεια η Άννα Ζηρδέλη, με τον Κώστα Τσουρό να της λέει «πες παιδί μου αξίζω, να τελειώνουμε»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This