Η γη της Ελιάς: Η Μυρτάλη εξοργίζει τον Αλέξη κι εκείνος την χτυπάει ανελέητα

Must Read

Ο Ορέστης καταλαβαίνει αμέσως ότι έχει να κάνει με δολοφόνους, ενώ οι υποψίες του αρχίζουν να έχουν βάση. Έτσι επιστρέφει και πηγαίνει κατευθείαν στο αστυνομικό τμήμα, όπου καταγγέλλει την επίθεση που δέχτηκε: «Πήγαν να με σκοτώσουν. Μου την είχαν στημένη και με παρακολουθούσαν, στήνοντάς μου παγίδα θανάτου», καταθέτει, χωρίς όμως να απαντήσει για τους λόγους που ενδεχομένως κάποιοι να τον θέλουν νεκρό.

Ο Κουράκος τον ακούει με προσοχή, αλλά και έντονο προβληματισμός και δεσμεύεται να το ερευνήσει. Την ίδια στιγμή ο Δημοσθένης, που έχει μάθει ότι τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα ήθελε, αρχίζει να φωνάζει: «Το κέρατό μου μέσα. Δεν μπορούσατε να τον ξεκάνετε, άχρηστοι;», ουρλιάζει και από την άλλη αρχίζει να καταριέται που η απόπειρα απέτυχε, ενώ συνεχίζει να προσπαθεί να μάθει τα πάντα για τον Ορέστη.

Παράλληλα, η Ισμήνη νιώθει απέραντη ευγνωμοσύνη απέναντι στον δότη και δεν ξέρει τι πρέπει να κάνει για το καλό που της έκανε και έσωσε τον πατέρα της… Ο Μάνος και η Μαρίνα κάνουν σχέδια για το μωρό που έρχεται, ενώ η μικρή Αγγελική δεν χάνει ευκαιρία να γκρινιάξει.

Η Μυρτάλη εξοργίζει τον Αλέξη με τη συμπεριφορά της κι εκείνος, για πρώτη φορά, σηκώνει χέρι πάνω της. Έτσι η κοπέλα τρομοκρατημένη, προσπαθεί να επισπεύσει τις διαδικασίες για τη μετακόμισή της στην Ελβετία.

Η Μαργαρίτα αρχίζει να συνηθίζει την παρουσία της Θεοδώρας στο σπίτι της και νιώθει όμορφα που έχει κάποιον να φροντίζει, ενώ ο Λυκούργος έχει πλέον αναρρώσει και επιστρέφει στο σπίτι του. Την ίδια ώρα, η Ισμήνη παίρνει τη μεγάλη απόφαση και χτυπάει το κουδούνι στο σπίτι του δότη…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This