Η γη της ελιάς: Ο Αλέξης προσπαθεί να σκοτώσει την Θοδώρα

Must Read

Η Μαρίνα δεν είναι καλά. Η κοπέλα παρατηρεί ότι έχει αίμα: «Μάνο, κάτι συμβαίνει, είδα αίμα και δεν λέει να σταματήσει». Ο Μάνος τα χάνει: «Μαρίνα, τι λες; Μου το λες έτσι απλά ότι έχεις αιμορραγία; Πάμε, φύγαμε για τον γιατρό σου τώρα». Αμέσως μπαίνουν στο αυτοκίνητο και πηγαίνουν στον γυναικολόγο στο νοσοκομείο, με τον Μάνο να μην την αφήνει λεπτό από τα μάτια του.

Στο μεταξύ η Αθηνά εκμυστηρεύεται στη Μαργαρίτα το μυστικό της Μυρτάλης: «Μαργαρίτα μου, πρέπει να σου πω κάτι. Αν και έχω ορκιστεί να το κρατήσω μυστικό, θεωρώ ότι πρέπει να ξέρεις. Η Μυρτάλη ετοιμάζεται να φύγει στο εξωτερικό κρυφά. Εχει σκοπό να χωρίσει τον Αλέξη και να εξαφανιστεί, γι’ αυτό πούλησε και τις μετοχές της στον Μάνο και τον Ισίδωρο. Δεν ξέρω, Μαργαρίτα μου, αλλά φοβάμαι πολύ τι θα γίνει αν το μάθει ο Αλέξης», της επισημαίνει και η Μαργαρίτα παγώνει στην κυριολεξία. Το νέο αυτό της προκαλεί μεγάλη ανησυχία: «Ούτε που να το φανταστώ. Προς Θεού, δεν πρέπει να φτάσει τίποτα στ’ αυτιά του Αλέξη, θα έχουμε μεγάλα δράματα», λέει.

Την ίδια ώρα ο Αλέξης τρέφει ένα ανεξέλεγκτο μένος προς τη Θεοδώρα, θεωρώντας πως η Μαργαρίτα τον έχει ξεγράψει εξαιτίας της, ενώ η Ισμήνη ζητά τη βοήθεια του Φίλιππου για ένα σοβαρό θέμα κι εκείνος αμέσως δέχεται να την υποστηρίξει. Στο μεταξύ η Αντωνία σκοπεύει να κάνει το επόμενο βήμα με την Αλκμήνη και ζητά συμβουλές από τη Δήμητρα, ενώ ο Πότης με την Αννα κάνουν τις τελευταίες πρόβες πριν τη μουσική βραδιά που ετοιμάζουν στο καφενείο.

Παράλληλα, ο Ισίδωρος τηλεφωνεί στην Αμαλία, την παλιά του γραμματέα: «Αμαλία, Ισίδωρος Βρεττάκος εδώ. Κοίταξε, θέλω να σου κάνω μια πρόταση να επιστρέψεις στη δουλειά σου και στα καθήκοντά σου δίπλα μου», της προτείνει, ενώ ο Ορέστης συναντά τον Δημοσθένη και του κάνει μια άκρως ελκυστική επαγγελματική πρόταση, να ανοίξουν μαζί επιχείρηση με γυμναστήρια.

Λίγο αργότερα η Αντιγόνη υποδέχεται την καινούρια αγροτική γιατρό, μια όμορφη και καλοσυνάτη κοπέλα, την Αφροδίτη, για να την κατατοπίσει σχετικά με το ιατρείο και τα καθήκοντά της. Την ίδια ώρα ο Αλέξης παρακολουθεί τη Θεοδώρα και ψάχνει την κατάλληλη στιγμή για να δράσει. Σε κάποιο ερημικό στενό της Αρεόπολης τη στριμώχνει με το αμάξι του, την απάγει και τη μεταφέρει σε ένα απομονωμένο μέρος με σκοπό να τη βγάλει από τη μέση. Η κοπέλα αντιστέκεται αλλά εκείνος γίνεται όλο και πιο βίαιος: «Σκάσε, βούλωσέ το, θα σε σκοτώσω», την απειλεί.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This