Survivor spoiler: Η ομάδα που θα κερδίσει το ταξίδι στο Μαιάμι, ο παίκτης που θα αποχωρήσει και το μεγάλο έπαθλο της άλλη εβδομάδας

Must Read

Μαίνεται η κόντρα ανάμεσα στο Σπύρο Μαρτίκα και τον Νίκο Μπάρτζη, οι οποίοι είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση.

Ο Νίκος Μπάρτζης μάλιστα ήθελε να βρεθεί στον τάκο μαζί με το Σπύρο Μαρτίκα προκειμένου να τον διώξει από το παιχνίδι καθώς πιστεύει πως αποδυναμώνει την ομάδα.

Η μπλε ομάδα ωστόσο έχει διχαστεί και έχει χωριστεί σε δύο υποομάδες με αρχηγούς αυτούς τους δύο παίκτες, καθώς η Σταυρούλα και ο Ηλίας στηρίζουν τον Σπύρο Μαρτίκα, ενώ η Ρία και η Στέλλα τον Νίκο Μπάρτζη με τους πρώτους να κατηγορούν τον δεύτερο ότι προσπαθεί να βγάλει ύπουλο τον συμπαίκτη τους, ενώ η άλλη πλευρά ισχυρίζεται πόσο Σπύρος Μαρτίκας μαγειρεύει τις ψήφους.

Στο μεταξύ ο Νίκος Μπάρτζης έπιασε το αντίπαλο πηγαδάκι να τον κατηγορεί και αμέσως απομακρύνθηκε.

Ωστόσο στο σημερινό trailer του reality επιβίωσης, ο Μαρτίκας φαίνεται να μιλάει για το σχέδιο Μπάρτζη, ο οποίος όπως ισχυρίζεται προσπαθεί να τον βγάλει από τη μέση, ενώ θέση παίρνει και η Μαριαλένα.

Να θυμίσουμε ότι το σημερινό έπαθλο είναι το ταξίδι στο Μαϊάμι και τόσο οι μπλε όσο και οι κόκκινοι θα βάλουν τα δυνατά τους για να καταφέρουν να κερδίσουν.

https://www.youtube.com/watch?v=qRsChmZvc9s&embeds_euri=https%3A%2F%2Fwww.sportime.gr%2F&source_ve_path=Mjg2NjY&feature=emb_logo

Σύμφωνα με τα σχόλια που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο η ομάδα που φαίνεται να κερδίζει το σημερινό αγώνισμα είναι για ακόμη μία φορά η κόκκινη ομάδα.

Όσον αφορά τον παίκτη που θα αποχωρήσει από το Survivor, όπως όλα δείχνουν ο Σπύρος Μαρτίκας που έχει αναδειχθεί ο βασιλιάς των παραμονών, έπειτα από 23 υποψηφιότητες, θα παραμείνει για ακόμη μία φορά στο παιχνίδι. Κοινό όμως φαίνεται πως έχει και ο Νίκος Μπαρτζής, οπότε η κόντρα τους θα συνεχιστεί και μετά από αυτή την αποχώρηση.
Οι προβλέψεις δείχνουν πώς από το παιχνίδι θα αποχωρήσει η Ρία Κολοβού.

Ακόμη όμως ένα μεγάλο έπαθλο έχουν να περιμένουν οι παίκτες του Survivor την άλλη εβδομάδα καθώς θα διεκδικήσουν δύο αμάξια.




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This