Ελεονώρα Μελέτη: «Περιμένω να δω τι θα ειπωθεί για τη Ζενεβιέβ, μετά από όλα αυτά που ακούσαμε για τον Καράβα»

«Η ατάκα αυτή δεν μου άρεσε»

Must Read

Σε event μόδας στο κέντρο της Αθήνας βρέθηκε η Ζενεβιέβ Μαζαρί και οι κάμερες των πρωινών ψυχαγωγικών εκπομπών βρέθηκαν εκεί προκειμένου να της αποσπάσουν δηλώσεις.

Η γνωστή art director μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο νέο σας ξεκίνημα ως παρουσιάστρια του «First Dates», όπου με υπερηφάνεια δήλωσε πως,: «Η εκπομπή μου τα σπάει και είμαι πολύ χαρούμενη». Μάλιστα τόνισε πως θα κάνει τα αδύνατα δυνατά για να συνεχιστεί και του χρόνου.




Οι δηλώσεις της σχολιάστηκαν στην εκπομπή «Mega καλημέρα» με την Ελεονώρα Μελέτη και το επιτελείο της να δίνουν έμφαση στην ατάκα «η εκπομπή μου τα σπάει», κάνοντας σύγκριση με τις δηλώσεις του Γιώργου Καραβά.

«Εγώ περιμένω να δω τι θα ειπωθεί σήμερα για τη Ζενεβιέβ, μετά από όλα αυτά που ακούσαμε για τον Καράβα και αυτά που άκουσε ο Καράβας», σχολίασε αρχικά η παρουσιάστρια.

«Εγώ κρατάω το ότι είναι πολύ χαλαρή με τον εαυτό της, πολύ χαρούμενη, και το ότι “η εκπομπή μου τα σπάει” της το δίνω γιατί είναι κουλ και χαλαρή, δεν μου άρεσε. Πες ένα “δόξα τω Θεώ πάει καλά” ή “δόξα τω Θεώ μου αρέσει πολύ σαν αντικείμενο”» πρόσθεσε η Ελεονώρα Μελέτη, με τις απόψεις των συνεργατών της να διίστανται.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This