Eurovision: Οι υπεύθυνοι της ελληνικής συμμετοχής «φυγάδευσαν» τον Βίκτωρα Βερνίκο μετά τον αποκλεισμό του

Must Read

H Ελλάδα αποκλείστηκε από την φετινή Eurovision, επιβεβαιώνοντας τα προγνωστικά που μας ήθελαν να μένουμε εκτός του διαγωνισμού κατατάσσοντας μας στην 13η θέση.

Ο Βίκτωρας Βερνίκος με το τραγούδι «What they Say», έβαλε τα δυνατά του για να φτάσει μέχρι τον τελικό, ωστόσο οι προσπάθειές του δυστυχώς δεν απέδωσαν.

Ο 16χρονος τραγουδιστής μόλις συνειδητοποίησε πως δεν θα καταφέρει να εκπροσωπήσει την χώρα μας στον μεγάλο τελικό, δεν έκρυψε την απογοήτευσή του.

Ο ίδιος μάλιστα, αλλά και τα υπόλοιπα μέλη της ελληνικής συμμετοχής, απέφυγαν να κάνουν οποιαδήποτε δήλωση στους δημοσιογράφους που τους περίμεναν καρτερικά έξω από το ξενοδοχείο.

Όπως φαίνεται και από τα πλάνα της εκπομπής «Super Κατερίνα», ο νεαρός ερμηνευτής «φυγαδεύτηκε» και κατευθύνθηκε αμέσως προς τον χώρο διαμονής του.

Η δημοσιογράφος της εκπομπής μάλιστα έκανε λόγο για «ένα ψυχρό κλίμα, μια διάθεση απροθυμίας να απευθυνθούν στους δημοσιογράφους».




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This