Τζενη Μελιτα: Πήρε πράγματι 14000 ευρώ για να παρουσιάσει τη Eurovision;

Tι απάντησε η ίδια

Must Read

Η Eurovision 2023 ολοκληρώθηκε με μεγάλη νικήτρια τη Σουηδία η οποία αναδείχθηκε πρώτη με την τραγουδίστρια Λορίν η οποία ερμήνευσε το κομμάτι “Tattoo”. H Eλλάδα από την άλλη μεριά, με τον Βίκτωρα Βερνίκο αποκλείστηκε στον ημιτελικό.

Πολλά ήταν τα αρνητικά σχόλια που έγιναν για τη φετινή συμμετοχή της Ελλάδας στο διαγωνισμό, ενώ σχολιάστηκε τόσο το 4άρι που έδωσε η Ελλάδα στην Κύπρο, όσο και το κόστος της όλης διαδικασίας, με την αμοιβή της Τζένης Μελιτά και της Μαρίας Κοζάκου να σχολιάζεται επίσης έντονα στα social media.

Η Τζένη Μελιτά λοιπόν, θέλησε να απαντήσει στις φήμες που την ήθελαν να παίρνει 14 000 ευρώ για να σπικάρει την Eurovision 2023 λέγοντας πως το έκανε αφιλοκερδώς.

«Επειδή μου ήρθε αυτό το εντελώς αναληθές σχόλιο και στεναχωρήθηκα πολύ. Να το πω λοιπόν ακόμα μια φορά. Τη δουλειά μου την παρείχα με πολλή αγάπη αφιλοκερδώς. Και θα την ξαναπαρείχα άλλες 100 φορές αν μου ζητηθεί. Αφιλοκερδώς. Νομίζω το λύσαμε. Σας αγαπώ, Τζένη» έγραψε χαρακτηριστικά η Τζένη Μελιτά.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This