MasterChef: Οι 3 υποψήφιοι, το beef της Λαζαρίδου με τον Τράκα και ο… «χ@σμ@νος» Πολιτάκης

Must Read

Είναι γνωστό πως ο Νίκος Τράκας δεν συμπαθεί τη Μαρία Μπέη, γεγονός το οποίο έχει εκφράσει ουκ ολίγες φορές.

Η συμπεριφορά του απέναντι στην συμπαίκτριά του, έχει προβληματίσει τη Μαρία Λαζαρίδου η οποία είχε αποκτήσει φιλικές σχέσεις μαζί του.

Ο Νίκος φαίνεται ότι έχει εκνευριστεί με τη Μαρία, χωρίς εκείνη ωστόσο να έχει καταλάβει τον λόγο.

Η ίδια, μιλώντας στους συμπαίκτες της τη Μαρία Μπέη και τον Γιώργο Πορφύρη, εκμυστηρεύτηκε ότι έχει απομακρυνθεί από τον Νίκο καθώς έχει απογοητευτεί από τη συμπεριφορά του.

«Από την τελευταία φορά που έγινε η φάση με τη Μαρία Μπέη και τα πήρε και μαζί μου ο Νίκος χωρίς να καταλάβω γιατί, απομακρύνθηκα πολύ από κοντά του. Δεν μου άρεσε καθόλου η συμπεριφορά του, πληγώθηκα γιατί νόμιζα ότι είχαμε δημιουργήσει μία σχέση μαζί», ανέφερε η Μαρία Λαζαρίδου.

«Ο ίδιος ξεκίνησε τις τελευταίες μέρες να με πλησιάζει, όμως εγώ δεν ανταποκρίνομαι. Του είπα ότι, αν θες να μιλήσουμε και να ξεκαθαρίσουμε τι έχει συμβεί, μόνο τότε θα τα ξαναβρούμε. Δεν θα παίξω το παιχνίδι του, δεν το έχω ανάγκη», πρόσθεσε η παίκτρια του MasterChef.

«Νομίζει ότι υπερασπίστηκα τη Μπέη. Δε με ενδιαφέρει, πραγματικά. Λυπάμαι. Λυπάμαι που μπήκα στη διαδικασία να αισθανθώ έναν τέτοιο άνθρωπο ως φίλο μου», ανέφερε σε άλλο σημείο.

Με ακόμη ένα Mystery Box ήρθαν αντιμέτωποι οι παίκτες του MasterChef, μερικοί όμως δεν κατάφεραν να εντυπωσιάσουν τους κριτές έτσι ώστε να περάσουν στην τελική εξάδα.

Αρχηγός της χθεσινής δοκιμασίας ήταν ο Δημήτρης Πολιτάκης. «Πού είναι ο Δημήτρης; Τα παράτησε, έφυγε;». Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος προσπαθεί να “ψαρέψει” από τον Μήτσο τι σκέφτεται να μαγειρέψει και, ρωτώντας τον πώς νιώθει που είναι στην τελική επτάδα, εκείνος απάντησε με έναν τρόπο, όχι πολύ… τηλεοπτικό!

«Σεφ, δεν ξέρω αν είναι τηλεοπτικό για να το πω αλλά έχω χ…στεί απ’ τη χαρά μου», απάντησε στον κριτή με αφοπλιστική ειλικρίνεια.

Η αντίδραση του Λεωνίδα Κουτσόπουλου ήταν άμεση. «Τηλεοπτικό πολύ δεν είναι αλλά θα κρατήσουμε το θετικό πρόσημο», του είπε.




Ωστόσο η χαρά του του Δημήτρη φαίνεται πως έγινε λύπη αφού δεν κατάφερε να βγάλει εις πέρας το πιάτο που προετοίμαζε κι έτσι αποφάσισε να μην το σερβίρει στους κριτές, με αποτέλεσμα να βγει υποψήφιος προς αποχώρηση.

Η Μαρία Μπέη και ο Νίκος Τράκας ήταν οι δύο παίκτες που είχαν κάνει τα καλύτερα πιάτα και έτσι πέρασαν αυτόματα στους top 6. Μαζί τους ακολούθησαν και η Μαρία Λαζαρίδου με τον Άγγελο Τσιγκάκο.

Έτσι ο Δημήτρης Πολιτάκης, ο Γιώργος Πορφύρης και ο Αλέξανδρος Αντωνελάκης ήταν οι τρεις παίκτες του reality μαγειρικής που θα αναμετρηθούν για την παραμονή τους στο παιχνίδι.

Δείτε επίσης: MasterChef spoiler: Αυτοί είναι οι 2 παίκτες που θα αναμετρηθούν στον τελικό

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This