Η πρωτιά του ΑΝΤ1 και το… Μega unfair

Άρεσαν στους τηλεθεατές οι δόσεις χιούμορ ανάμεσα στην πολιτική ανάλυση από το κανάλι του Αμαρουσίου

Must Read

Το τηλεοπτικό κοινό ψήφισε τον ΑΝΤ1 στον εκλογικό μαραθώνιο την Κυριακή 21 Μαΐου και έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης στο κύρος του Νίκου Χατζηνικολάου και του δημοσιογραφικού δυναμικού του καναλιού (Γιώργος Παπαδάκης, Μαρία Αναστασοπούλου, Φαίη Μαυραγάνη).

Παράλληλα έδωσε ψήφο… δαγκωτό σε Λάκη Λαζόπουλο και «Ράδιο Αρβύλα». Τι σημαίνει αυτό; Οτι ο κόσμος έχει σκάσει από τα προβλήματα και αποζητά τη σάτιρα πώς και πώς για να γελάσει και λίγο το χειλάκι του. Οι εκλογές, όπως ήταν φυσικό, μονοπώλησαν το τηλεοπτικό ενδιαφέρον την Κυριακή το βράδυ, ενώ η μάχη για την τηλεθέαση μεταξύ των καναλιών ήταν σκληρή.

Ολα τα κανάλια πανελλαδικής εμβέλειας είχαν επιστρατεύσει δημοσιογράφους, παρουσιαστές, ηθοποιούς και μετά τις 7 το βράδυ και πολιτικούς πρώτης γραμμής. Τα σκηνικά, δε, των εκλογικών πάνελ ήταν τα περισσότερα φουτουριστικά, με ολογράμματα και δεν είχαν τίποτα να ζηλέψουν από ανάλογες βραδιές καναλιών με σφραγίδα διεθνών προδιαγραφών.

Τι έβγαλε, όμως, η κάλπη της τηλεθέασης; Σύμφωνα με τις μετρήσεις της Nielsen, κονταροχτυπήθηκαν για την τηλεθέαση ο ΑΝΤ1 με 12,9% και το Mega με 12,8%, με το κανάλι του Αμαρουσίου να κερδίζει την πρωτιά στο δυναμικό κοινό.

Ακολούθησε στο δυναμικό κοινό ο Σκάι με 11,5%, ο Αlpha με 10,5%, το Star με 5,9%, η ΕΡΤ1 με 5% και το Οpen με 4,8%. Την ίδια ώρα στο γενικό σύνολο του κοινού ο ΑΝΤ1 πήρε την πρωτιά με 15% και ο Σκάι βρέθηκε δεύτερος με 14,7%. Ακολούθησε στο σύνολο του κοινού το Mega με 13,2%, ο Alpha με 9,9%, η ΕΡΤ1 με 6,4%, το Star με 5,1% και το Open με 4,9%.

Στη μιντιακή αγορά πάντως συζητιέται, ωστόσο, και το unfair του Mega, που έδειξε πιο γρήγορα τα exit polls για κάποια δευτερόλεπτα και πήρε έτσι την πρωτιά στην τηλεθέαση όσον αφορά τα exit polls. Μάλιστα ο ανταγωνισμός τόνισε ότι το Μega έσπασε το όριο των 19.00 και μετά ακολούθησαν και όλα τα άλλα κανάλια!

Στο μισάωρο (19.00-19.30), δηλαδή στο χρονικό διάστημα που έγινε η κύρια ανάλυση των exit polls, το Mega στο δυναμικό κοινό συγκέντρωσε 17,9% και ακολούθησε ο Alpha με 13,9%, ο ΑΝΤ1 με 12,1%, ο Σκάι με 10,6%, η ΕΡΤ1 με 7%, το Star με 5,7% και το Open με 4,4%.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This