Σασμός spoiler: Ο Βαγγέλης εκβιάζει την Καλλιόπη

Must Read

Τα νέα για τον χωρισμό της Βασιλικής με τον Μαθιό έχουν ήδη μαθευτεί στο χωριό και ο παπα-Μιχάλης προσπαθεί να αποσυμφορήσει τις σχετικές κουβέντες που ακούει στο καφενείο, όμως οι φήμες είναι δυνατότερες από τις κουβέντες του. Στην ίδια διαδικασία περίπου μπαίνουν όμως και η Αργυρώ με τον Αστέρη, που για να καταλάβουν τι συμβαίνει, φέρνουν το ζευγάρι σε επαφή. Όμως τα αποτελέσματα είναι χειρότερα αφού η Βασιλική αντιδρά ακόμα πιο άσχημα. «Δεν θέλω να τον δω, δεν θέλω να ακούσω κάτι περισσότερο από εκείνον! Γιατί δεν το σέβεστε;», τους φωνάζει και το ζευγάρι αποκαρδιώνεται.

Τοπικό κανάλι του νησιού κάνει πρόταση στην Κατερίνα να αναλάβει εκπομπή μαγειρικής, όμως εκείνη θέλει στο πλευρό της να έχει και την Άννα. Οι δύο γυναίκες το ανακοινώνουν στους άντρες τους, όμως τόσο ο Παντελής όσο και ο παπα-Μιχάλης θεωρούν πως δεν πρέπει να παρατήσουν τα σπίτια τους για μια νέα καριέρα. Η μόνη που θα τους σταθεί είναι η Θοδώρα, που θα κάνει τα πάντα για να γίνει το όνειρό τους πραγματικότητα.

Αιμιλία και Στέλλα μιλούν για τον Φαρμάκη και αποφασίζουν πως μόνο αν είναι ενωμένες θα καταφέρουν να τον ξεσκεπάσουν. Έτσι η Στέλλα αποφασίζει να πλησιάσει ακόμα περισσότερο τον Ευθύμη, τη στιγμή που ο Τάσος ανησυχεί για το μέλλον της κόρης του. «Στέλλα μου, ξέρεις πόση εμπιστοσύνη σου έχω, όμως είσαι ήδη αρκετά μπλεγμένη σε αυτή την υπόθεση. Η Αιμιλία ας πλησιάσει μόνη της αυτόν τον άντρα για να βγάλει το λαβράκι που θέλει. Εσύ απομακρύνσου, σε παρακαλώ», της τονίζει.

Ανήσυχη όμως θα εμφανιστεί και η Αργυρώ για το μέλλον του δικού της παιδιού, αφού ο Σταύρος έχει αποφασίσει να παραμείνει στη ζωή του μικρού Πέτρου με κάθε τρόπο. Της τηλεφωνεί και της λέει ότι θέλει να μιλάει μαζί του μέσω βίντεο κλήσεων, όμως στην παρούσα φάση η πρώην γυναίκα του αρνείται. «Σταύρο σε παρακαλώ, δεν τον βοηθάς έτσι τον μικρό. Κάνω μια προσπάθεια να δεχτεί για πατέρα του τον Αστέρη, οπότε αν συνεχίσει να βλέπει εσένα, το παιδί θα μπερδευτεί», του εξηγεί, όμως εκείνος δεν καταλαβαίνει. «Είτε το θες είτε όχι, εγώ είμαι ο πατέρας του. Εγώ ήμουν εκεί τα πρώτα χρόνια της ζωής του. Εγώ ξενυχτούσα στο πλάι του όταν χρειαζόταν», θα της θυμίσει και η Αργυρώ γίνεται έξαλλη που δεν εννοεί να καταλάβει τις προθέσεις της.

Η Ελενα εκβιάζει τον Ευθύμη. Ο Λευτέρης προειδοποιεί τον Ευθύμη να μην πειράξει την Ελενα, εκείνος ωστόσο έχει έναν άσο κρυμμένο στο μανίκι.

Ο Βαγγέλης πού βρίσκεται για ακόμη μία φορά μπλεγμένος, αφού ένας νονός της νύχτας, με τον οποίο έπαιζε χαρτιά τον απειλεί ότι θα τον σκοτώσει. Έτσι λοιπόν ο Ευθύμης του προτείνει να τον προλάβει και να τον βγάλει εκείνος πρώτος από τη μέση. Ο
Βαγγέλης όμως δεν φαίνεται να είναι τόσο σύμφωνος καθώς διστάζει.

Λίγο αργότερα ο Βαγγέλης συναντάει την Καλλιόπη και της αποκαλύπτει ότι το μυστικό που κρατούσε κρυμμένο τόσο καιρό ο Μαθιός δεν αποτελεί πλέον μυστικό, με την καπετάνισσα να του απαντάει πως δεν γεννήθηκε ακόμη ο άνθρωπος που θα απειλήσει εκείνη και τα παιδιά της. Ωστόσο εκείνη προβληματίζεται και αρχίζει να φοβάται ότι θα μαθευτεί σε όλη την Κρήτη. Παρόλα αυτά έχουν ξεκινήσει ήδη οι συζητήσεις στο καφενείο του χωριού αλλά και στην καντίνα του Τόλη, καθώς φαίνεται περίεργο ότι χώρισε η Βασίλη μετά μάθει ο οποίος ορκίζονταν φέρνει και τη ζωή του για εκείνη.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This