Ο Παράδεισος των κυριών: Η Πολυξένη αρνείται την πρόταση γάμου του Άγη

Must Read

Ο Άγης μαθαίνει από τα Ματούλα ποια είναι η βιολογική μητέρα της Αμαλίας και αποφασίζει να το κρατήσει κρυφό.

Η Πιπίτσα αποκαλύπτει ότι έφαγε σχεδόν όλα τα χρήματα που τους έχει δώσει ο Πάρης, καθώς ο Δημητράκης πήρε τα λεφτά που ήθελε, κάνοντας τον Μάρκο έξαλλο.

Στο μεταξύ η Αμαλία, με τη βοήθεια του Άγη, ο οποίος της λέει: «Αν θέλεις να ξεχάσεις, πρέπει να φύγεις από εκεί», πείθεται να πάρει μια απόσταση από τον «Παράδεισο» και ζητά από τον Ντίνο και τη Μιράντα άδεια άνευ αποδοχών: «Θέλω να σταματήσω και να σκεφτώ το μέλλον μου», τους ανακοινώνει.

Ο Πάρης και η Γεωργία γυρίζουν από μια βόλτα βράδυ και πιάνουν επ’ αυτοφώρω τον Δημητράκη να γράφει τα συνθήματα στον τοίχο της Γεωργίας και έτσι ανακαλύπτουν ποιος κρύβεται πίσω από τις βρισιές στον τοίχο του σπιτιού της και μετά από φασαρία, καλούν την αστυνομία.

Την ίδια στιγμή ο Χριστόφορος προτείνει στον Άγη να ξεκινήσει δουλειά στην τράπεζα: «Από εδώ να ξεκινήσεις, από χαμηλά και να προσπαθήσεις να φτάσεις όσο πιο ψηλά μπορείς», του συστήνει και τον βάζει στην αρχή σε σκέψεις, ενώ τελικά παίρνει την απόφαση: «Ναι, πατέρα, θα έρθω», του λέει και τον συγκινεί.

Παράλληλα η Ματούλα επισκέπτεται τον Θανάση για να του ζητήσει να μην πει τίποτα στην Αμαλία: «Είναι κρίμα για το κορίτσι, μην το κάνεις άλλο δυστυχισμένο», τον παρακαλεί.

Ο Άγης αποφασίζει να κάνει πρόταση στην Πολυξένη, εκείνη όμως διστάζει να πει το «ναι» γιατί σκέφτεται την Γεωργία η οποία θα είναι μία ανύπαντρη μητέρα οπότε τον παροτρείνει να αναλάβει τις ευθύνες του και να την παντρευτεί δεδομένου ότι εκείνος είναι ο πατέρας του παιδιού.

Η Πιπίτσα από την άλλη, μαζεύει όση αξιοπρέπεια της έχει μείνει και ζητάει διαζύγιο από τον Μάρκο αφού βλέπει πως δεν μπορεί να σώσει τον γάμο της παρά τις προσπάθειες της.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This