Τι αποκάλυψε η «Δρόσω» για το ρόλο της στις «Άγριες Μέλισσες» (video)

Must Read

«Το μόνο κοινό που έχουμε με τη Δρόσω είναι τα όνειρα και ότι είναι πεισματάρα» ανέφερε η Δανάη Μιχαλάκη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Η πρωταγωνίστρια από τις «Άγριες Μέλισσες» με την ήρεμη και μελωδική φωνή εξομολογήθηκε στην εκπομπή την στιγμή πως της την πήραν στην σειρά. Η ίδια ανέφερε πως η πρόταση για το ρόλο έγινε μέσω Facebook και πως πέρασε δύο κάστινγκ.

«Την στιγμή που με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν καλησπέρα Δανάη μεθαύριο ξεκινάμε ανάγνωση με όλους τους ηθοποιούς. Κλείνω το τηλέφωνο και γίνεται χαμούλης, τρελάθηκα

Μια μικρή αποκάλυψη που έκανε για το ρόλο της είναι ότι η «Δρόσω» θα αλλάξει πάρα πολύ και κάποια στιγμή θα ερωτευτεί.

Δείτε επίσης: Μια συναρπαστική μέρα στο χωριό Διαφάνι με τις «Άγριες Μέλισσες»

Η σκηνή που «έχει μείνει» μέχρι στιγμής στη Δανάη Μιχαλάκη από τα γυρίσματα της σειράς είναι όταν χρειάστηκε να κλάψει για τις ανάγκες του ρόλου και επειδή άκουγε τις κοιλιές των συναδέλφων της να γουργουρίζουν την έπιασε νευρικό γέλιο.

Από τις πιο «δύσκολες» σκηνές ήταν αυτή του φόνου που χρειάστηκαν περίπου τρεις ώρες γυρίσματα, ενώ ο Γρηγόρης Αρναούτογλου θέλοντας να πιάσει απροετοίμαστη τη Δανάη, τη ρωτάει αν στην σειρά θα μείνει έγκυος από τον «Νικηφόρο».

Η ίδια θέλοντας μάλλον να φανεί άνετη χωρίς να εννοηθεί τίποτα είπε: «Ποιος το είπε;» Το μόνο σίγουρο είναι ότι έχουν να γίνουν πολλά σ’ αυτό το χωριό» κατέληξε η Δανάη Μιχαλάκη.

https://www.youtube.com/watch?v=YrLBkUALq4U

https://www.youtube.com/watch?time_continue=4&v=tAoaRlomZYQ

Η ανατριχιαστική στιγμή από τις «Άγριες Μέλισσες» που η «Δρόσω» ερμηνεύει το «Καίγομαι και σιγολιώνω».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This