Κυριακή 20/6/2021

Τι αποκάλυψε η «Δρόσω» για το ρόλο της στις «Άγριες Μέλισσες» (video)

«Το μόνο κοινό που έχουμε με τη Δρόσω είναι τα όνειρα και ότι είναι πεισματάρα» ανέφερε η Δανάη Μιχαλάκη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Η πρωταγωνίστρια από τις «Άγριες Μέλισσες» με την ήρεμη και μελωδική φωνή εξομολογήθηκε στην εκπομπή την στιγμή πως της την πήραν στην σειρά. Η ίδια ανέφερε πως η πρόταση για το ρόλο έγινε μέσω Facebook και πως πέρασε δύο κάστινγκ.

«Την στιγμή που με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν καλησπέρα Δανάη μεθαύριο ξεκινάμε ανάγνωση με όλους τους ηθοποιούς. Κλείνω το τηλέφωνο και γίνεται χαμούλης, τρελάθηκα

Μια μικρή αποκάλυψη που έκανε για το ρόλο της είναι ότι η «Δρόσω» θα αλλάξει πάρα πολύ και κάποια στιγμή θα ερωτευτεί.

Δείτε επίσης: Μια συναρπαστική μέρα στο χωριό Διαφάνι με τις «Άγριες Μέλισσες»

Η σκηνή που «έχει μείνει» μέχρι στιγμής στη Δανάη Μιχαλάκη από τα γυρίσματα της σειράς είναι όταν χρειάστηκε να κλάψει για τις ανάγκες του ρόλου και επειδή άκουγε τις κοιλιές των συναδέλφων της να γουργουρίζουν την έπιασε νευρικό γέλιο.

Από τις πιο «δύσκολες» σκηνές ήταν αυτή του φόνου που χρειάστηκαν περίπου τρεις ώρες γυρίσματα, ενώ ο Γρηγόρης Αρναούτογλου θέλοντας να πιάσει απροετοίμαστη τη Δανάη, τη ρωτάει αν στην σειρά θα μείνει έγκυος από τον «Νικηφόρο».

Η ίδια θέλοντας μάλλον να φανεί άνετη χωρίς να εννοηθεί τίποτα είπε: «Ποιος το είπε;» Το μόνο σίγουρο είναι ότι έχουν να γίνουν πολλά σ’ αυτό το χωριό» κατέληξε η Δανάη Μιχαλάκη.

Η ανατριχιαστική στιγμή από τις «Άγριες Μέλισσες» που η «Δρόσω» ερμηνεύει το «Καίγομαι και σιγολιώνω».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ