My Style Rocks: Μαίνεται η κόντρα Νικόλ-Σελένη – Οι άσχημοι χαρακτηρισμοί των δύο παικτριών

Η στρατηγική της Όλγας που ενόχλησε μέχρι και τους κριτές.

Must Read

Στο My Style Rocks συμβαίνουν και τα απρόοπτα… Ένα πρωτοφανές περιστατικό συνέβη στην Όλγα το οποίο στέρησε την ολοκλήρωση του look της.

Η εν λόγω παίκτρια αποκάλυψε πως της έκλεψαν τα παπούτσια που σκόπευε να βάλει για το συγκριμένο outfit, γι’ αυτό αναγκάστηκε να βάλει ένα άλλο ζευγάρι.

«Θέλω να πω ότι τα παπούτσια γι΄ αυτό το look ήταν άλλα, όπως χρειάστηκε να με φέρουν εδώ πέρα, όταν τα φόρτωνα εξαφανίστηκαν. Δεν μπήκαν ποτέ στο αυτοκίνητο, εγώ εκείνη τη στιγμή δεν το κατάλαβα και μάλλον κατάλαβα εν τέλει ότι μου τα έκλεψαν. Δεν έχει κάποια σημασία αυτό για το look, τα κορίτσια πρέπει να κρίνουν αυτό, που βλέπουν, απλά το λέω γιατί είναι μια συγκεκριμένη συνθήκη, που πρέπει να το γνωρίζουν», είπε η Όλγα Κοτλιδά.




Το My Style Rocks φτάνει σιγά σιγά στο τέλος του. Όπως έχει γίνει αντιληπτό οι παίκτριες της εκπομπής μόδας δεν φτάνει μόνο να ντύνονται όμορφα για να παίρνουν καλό βαθμό αλλά πρέπει να έχουν και μία στρατηγική.

Έτσι λοιπόν βλέπουμε συμμαχίες με αποτέλεσμα να υπάρχουν κόντρες μεταξύ των παικτριών.

Η Όλγα παραδέχθηκε ότι έβαλε καλό βαθμό στην Χριστιάννα για να τη βοηθήσει, γεγονός το οποίο έγινε θέμα προς συζήτηση.







Ο Στέλιος Κουδουνάρης μάλιστα την επέπληξε γι’ αυτόν τον λόγο.




Στην συνέχεια δημιουργήθηκε μία πρωτοφανής ένταση ανάμεσα στη Νικόλ και τη Σελένη με άσχημους χαρακτηρισμούς. Αφορμή στάθηκε η ατάκα της Νικόλ ότι εκείνη και η Όλγα δεν έχουν λείψει ποτέ από το show, με τη Σελένη να το πάρει προσωπικά θεωρώντας πως ήταν μπηχτή για εκείνη που έχει λείψει σε κάποια επεισόδια.

Δείτε επίσης: My Style Rocks – Ο κακός χαμός με Σελένη, Νικόλ και Αναστασία: «Σου απαγορεύω να μου μιλάς έτσι»

«Εγώ δεν εντυπωσιάζομαι και ιδιαίτερα με αυτή την εικόνα. Δεν έχω να σου πω και πολλά, εσύ τα ξέρεις όλα ούτως ή άλλως», ανέφερε αρχικά η Σελένη, με τη Νικόλ να της απαντά ειρωνικά.

«Το να καταφέρεσαι εσύ με λέξεις εναντίον μου είναι οκ; Δεν με έβρισες πριν; Δεν μπορώ να το επαναλάβω», τόνισε η Σελένη.

«Ήσασταν μπροστά όλες. Τι είπα; Μου λέει: γιατί επαναλαμβάνεις συνέχεια το ότι δεν έχεις χάσει επεισόδιο; Εγώ δεν είπα κάτι για τη Σελένη, είπα για εμένα και την Όλγα που σε όποια κατάσταση και να είμαστε ερχόμαστε στο παιχνίδι. Αυτό είναι κόμπλεξ, μη νομίζεις ότι όλοι ασχολούνται με σένα. Αυτό δεν είπα επί λέξει και με είπε τρελή;», απολογήθηκε σε υψηλούς τόνους η Νικόλ.

Ακολούθησε ένας έντονος διάλογος ανάμεσα στις δύο παίκτριες του My Style Rocks, με την Κατερίνα Καραβάτου να προσπαθεί να κατευνάσει τα πνεύματα.

Σελένη: Από πού προκύπτει ότι είμαι κομπλεξική απέναντί σου; Το λες συνέχεια, αυτό είναι το πρόβλημά σου, αυτό σε τρώει εσένα. Για σένα το είπες, για να καλυφθείς εσύ.

Νικόλ: Λες βλακείες. Είναι τιμή μου που έχω παραβρεθεί σε όλα τα επεισόδια. Αυτό είναι, έχεις κόμπλεξ κορίτσι μου.

Σελένη: Έχω αποδείξει ποια είμαι εδώ και ποια έχει κόμπλεξ, κοίτα τον καθρέφτη για να δεις. Είσαι και διπρόσωπη και τρομερά θεατρίνα και ηθοποιός. Θες να φαίνεσαι η καλή.




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This