My Style Rocks: Μαλλιά κουβάρια έγινε η Μέλντα με τις συμπαίκτριές της – Έβαλε τα κλάματα

Must Read

Πυρά δέχεται η Μέλντα από τις συμπαίκτριες της, καθώς πιστεύουν ότι δέχεται βοήθεια για τα look της.







Η παίκτρια του My Style Rocks ένιωσε ευάλωτη και αδικημένη με αποτέλεσμα να ξεσπάσει σε κλάματα.

«Έχει συμβεί κάτι σήμερα; Δεν σε βλέπω να υπερασπίζεσαι αυτά που φοράς, όπως τις άλλες φορές…» την ρώτησε ο Στέλιος Κουδουνάρης.

«Απογοητεύομαι και δεν έχω όρεξη πλέον. Έρχομαι με μεγάλη όρεξη για σας δείξω και να προτείνω νέες ιδέες, απλά ό,τι και να φέρω νιώθω πως δεν…», απάντησε με δάκρυα στα μάτια η Μέλντα.

«Θεωρείς ότι υπάρχουν κάποιες συμπαίκτριες οι οποίες έχουν… εμμονή μαζί σου;» την ρωτάει στην συνέχεια ο κριτής του show.

«Ναι και δεν καταλαβαίνω τον λόγο. Η Χριστιάννα και η Ειρήνη είναι δύο απ΄αυτές», αποκάλυψε εκείνη «καρφώνοντας» έτσι τις συμπαίκτριές της.




Η εξέλιξη της στο παιχνίδι όμως έχει προβληματίσει και τους κριτές. Ο Στέλιος Κουδουνάρης δεν μπορεί να καταλάβει: «Πώς ήρθες τόσο αδιάφορη την πρώτη εβδομάδα και τώρα έτσι;»




O Δημήτρης Σκουλός από την μεριά του στάθηκε στις κατηγορίες των υπόλοιπων παικτιών περί “βοήθειας” και τόνισε πως: «Αν έχεις βοήθεια, είναι καλύτερη η δική σου».




H Ηλιάνα Παπαγεωργίου της τόνισε πως αν έχει βοήθεια να είναι ειλικρινής και να λύσει τις διαφορές της με τις συμπαίκτριές μας backstage. Η Μέλντα θεωρεί πως δεν θα βγει άκρη με την Ίριδα να ξεσπάει λέγοντάς της: «Σταμάτα να κάνεις το θύμα».




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This