Aστεία απάντηση του Protagon για τους «μαϊμού αρθρογράφους» που αποθέωναν τον Μητσοτάκη

Must Read

Όχι μόνο δεν δίνει απαντήσεις για τους πέντε «μαϊμού» αρθρογράφους που αποθέωναν τον Κυριάκο Μητσοτάκη, αλλά παράλληλα συνιστά και ομολογία σύμφωνα με τους XYZ Contagion, η απάντηση της ενημερωτικής ιστοσελίδας για την υπόθεση που έχει προκαλέσει σάλο.

Συγκεκριμένα, το protagon εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία επικαλείται το δικαίωμα στην οποία υποστηρίζει ότι «άλλοτε τα ψευδώνυμα είναι αληθοφανή και άλλοτε εμφανώς κατασκευασμένα, και άλλοτε τα ψευδώνυμα είναι ατομικά, και χρησιμοποιούνται από ένα πρόσωπο, και άλλοτε ομαδικά, και χρησιμοποιούνται από διαφορετικά πρόσωπα».

Επιπλέον, η ιστοσελίδα παραδέχεται ότι η χρήση ψευδωνύμων στο «εφαρμόζεται τουλάχιστον από το 2016» και χαρακτηρίζει «όψιμους “ερευνητές” του Διαδικτύου» το XYZ Contagion το οποίο κατηγορεί ότι έκανε τις αποκαλύψεις «μέσα στην προεκλογική περίοδο, ίσως επειδή δεν συμφωνούν με τις απόψεις που εκφράζουν οι αρθρογράφοι».

Υπενθυμίζεται ότι πρόκειται για τους αρθρογράφους με τα ονόματα: Δημήτρης Ευθυμάκης, Αλέκος Παπαναστασίου, Ανδρέας Στασινός, Πέτρος Καράς και Ματίνα Δελή, οι οποίοι έχουν βάλει φωτογραφίες στα προφίλ τους από site που πουλούν φωτογραφίες!

Αναλυτικά η απάντηση του protagon.gr:

«Η χρήση ψευδωνύμων στη δημοσιογραφία είναι κοινή και αποδεκτή πρακτική, στην Ελλάδα και διεθνώς, και χρησιμεύει για να προστατεύονται οι αρθρογράφοι και οι πηγές τους. Άλλοτε τα ψευδώνυμα είναι αληθοφανή και άλλοτε εμφανώς κατασκευασμένα, και άλλοτε τα ψευδώνυμα είναι ατομικά, και χρησιμοποιούνται από ένα πρόσωπο, και άλλοτε ομαδικά, και χρησιμοποιούνται από διαφορετικά πρόσωπα.

Σε κάθε περίπτωση, την ευθύνη για τα ψευδώνυμα κείμενα, όπως και για το υπόλοιπο site, την έχουν ο εκδότης και διευθυντής του.

Η χρήση ψευδωνύμων στο Protagon.gr εφαρμόζεται τουλάχιστον από το 2016. Είναι αξιοσημείωτο πως κάποιοι όψιμοι “ερευνητές” του Διαδικτύου (ψευδώνυμοι οι ίδιοι!) το ανακάλυψαν τώρα, μέσα στην προεκλογική περίοδο, ίσως επειδή δεν συμφωνούν με τις απόψεις που εκφράζουν οι αρθρογράφοι. Αλλά αυτό το τελευταίο είναι άσκηση πολιτικής. Το Protagon.gr, από την πλευρά του, θα συνεχίσει να ασκεί δημοσιογραφία».

Από πλευράς του το XYZ Contagion κάνει λόγο για ομολογία ενοχής: «Το πήρατε είδηση ότι σβήνουν τα εικονίδια με τα ΜΚΔ των φαντασμάτων και τα αντικαθιστούν με το μέηλ [email protected]; Το λες και ομολογία ενοχής, αυτό» σημειώνει μεταξύ άλλων.

Αναλυτικά η ανταπάντηση του XYZ Contagion:

«Ωωωω, το ανυπόληπτο σάιτ εξαπάτησης και μη τήρησης κανόνων δεοντολογίας Protagon (μας) απάντησε! Και τι είπε; Εγινε ακόμα πιο ανυπόληπτο. Αφού κατηγόρησε εμάς που ανακαλύψαμε την απάτη τους ως “ψευδώνυμους” (σώπα ρε Γιαννακίδη) είπε λέει μιλάει ότι αυτοί θα συνεχίσουν να ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΝ πολιτική (όπως εμείς ξερωγώ) και ότι θα συνεχίσουν να κάνουν ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ.

Ε, ρε μεγαλεία για την πάρτη μας, που μας καταδέχτηκε να μας απαντήσει (και να μας καθυβρίσει) ολόκληρο Proctagon!
Κλικ στο αντίγραφο (δεν χαρίζουμε κλικ σε κατά συρροή εξαπατητές). Ετσουξε, έτσι, καμάρια της Milli Vanilli “δημοσιογραφίας”;
http://web.archive.org/…/to-protagon-kai-oi…

Εμείς θα επαναλάβουμε την δημοσίευση των πορτρέτων των ΠΕΝΤΕ fake “αρθρογράφων” και τις πραγματικές πηγές των “πορτρέτων” τους, έτσι για να τις βλέπει το Protagon Και να καμαρώνει για την ποιότητα της “δημοσιογραφίας” τους.

ΥΓ: Το πήρατε είδηση ότι σβήνουν τα εικονίδια με τα ΜΚΔ των φαντασμάτων και τα αντικαθιστούν με το μέηλ [email protected];
Το λες και ομολογία ενοχής, αυτό».

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This