Η Βίκυ Καγιά αποκάλυψε τη… χρονιά που θα επιστρέψει στην τηλεόραση

Όπως εξήγησε η ίδια, χρειάζεται να πάρει μια τηλεοπτική απόσταση

Must Read

Η Βίκυ Καγιά βρέθηκε την Τρίτη 20 Ιουνίου στην επίδειξη του Άγγελου Μπράτη και έκανε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Ελένη» για το τέλος του «Shopping Star», την λήξη της επταετούς συνεργασίας της με το Star, αλλά και για την τηλεοπτική της επιστροφή.

«Δεν είμαι ακόμα στα χαλαρά μου και στα ήρεμα μου, στρεσάρομαι. Κάποια στιγμή χρειάζεται να κάνεις κάτι άλλο για να ξαναβρείς τον εαυτό σου. Πολλές φορές στη ζωή όσο και να αγαπάμε τα πράγματα πρέπει να τα αφήνουμε πίσω γιατί έκλεισε ο κύκλος τους» είπε.

«Φεύγω σε μια περίοδο που το Shopping Star πάει πολύ καλά. Εμπιστεύομαι την κρίση του καναλιού και θα αξιολογήσουν καλά ποιος θα πάρει τη θέση μου. Θα αγαπώ πάντα το ‘Shopping Star, όπως και το Next Top Model. Έκλαψα, πόνεσα και το δούλεψα πολύ να πάρω αυτήν την απόφαση να φύγω. Είναι καλύτερα να κάτσω να τα βρω με τον εαυτό μου και να κάτσω με τα παιδάκια μου. Πιστεύω ότι θα πάρω μια τηλεοπτική απόσταση, πριν το 2024 δεν θεωρώ ότι θα γίνει κάτι. Και μπορεί να μη γίνει και τίποτα» τόνισε η Βίκυ Καγιά.

«Δεν ήταν δική μου συνταγή, κάλυψα μια τρύπα δύο μηνών. Δεν νιώθω καμία πικρία, νιώθω αγάπη και ευγνωμοσύνη για το Star που μου εμπιστεύθηκε υπέροχες εκπομπές. Δεν νιώθω αχαριστία, δεν περιμένω οι άλλοι να σκέφτονται όπως σκεφτόμαστε εμείς. Μετά τις εκλογές ξεκινάμε διακοπές και θα επισκεφτούμε οικογένεια και φίλους» πρόσθεσε η Βίκυ Καγιά.




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This