Survivor – Έκπληκτος ο παίκτης που αποχώρησε: «Αποκλείεται! Σίγουρα πρέπει να είναι χιούμορ αυτό»

Must Read

Ενώ όλοι ισχυριζόντουσαν πως στον δεύτερο αγώνα για την ασυλία ο Σάκης άφησε την Μαριαλένα να νικήσει, ο Μάριος υποστηρίζει πως δεν ισχύει κάτι τέτοιο γεγονός το οποίο προβληματίζει τους παίκτες του Survivor.

«Δεν θεωρώ ότι ο Σάκης έδωσε το παιχνίδι στη Μαριαλένα», λέει χαρακτηριστικά.


Ο Κωνσταντίνος Βασάλος όμως τον «έδωσε στεγνά», αποκαλύπτοντας πως κι εκείνος μέχρι προχτές είχε την ίδια άποψη με τους υπόλοιπους παίκτες, όμως «γλείφει» τον Σάκη και την Μαριαλένα για να μην τον ψηφίσουν.
«Ο Μάριος έβαλε μπροστά εμένα χθες – όχι ότι είχα θέμα να το πω – και με τσιγκλάει και μου λέει “έλα, έλα πες τους τώρα που θα έρθουν ότι ο Σάκης έδωσε το ματς στην Μαριαλένα”. Του λέω “πες το κι εσύ ρε φίλε, εγώ θα το λέω μόνο;”. Ντάξει, ο Μάριος ξέρω τι θέλει να κάνει. Το κάνει εδώ και τρεις – τέσσερις μήνες αυτό. “Γλείψιμο” στον Σάκη, “γλείψιμο” στην Μαριαλένα. Φάνηκε κιόλας ότι δεν αλληλοψηφίζονται μεταξύ τους, οπότε μια χαρά πέτυχε το κόλπο του.
Στο συμβούλιο δεν πήρε θέση, αφήνει πάντα τους άλλους να μιλήσουν. Δεν γίνεται, όμως, έτσι, παιδιά! Δεν θα τα λέει ένας ή δύο άνθρωποι αυτά που σκέφτονται. Δεν θα σε κρίνει κάποιος αρνητικά άμα πεις τα δεδομένα ή τα γεγονότα. Πάρε θέση μία φορά! Θα πας τελικό, αλλά πώς θα πας τελικό; Με τις δημόσιες σχέσεις; Με την προσωπικότητά σου! Πες τα όπως είναι», είπε χαρακτηριστικά.
Ο Νίκος Μπάρτζης που είναι ένας από τους υποψήφιους προς αποχώρηση σχολιάζει την τελευταία ψηφοφορία και τον αγώνα ασυλίας κάνοντας λόγο για στρατηγική.

«Φάνηκαν πειραγμένοι με αυτό που έκανε το ζεύγος αλλά το θέμα είναι ότι φάνηκαν πειραγμένοι πριν πάνε στην κάλπη. Όταν πήγαν στην κάλπη δεν πήγε κανείς να πει ότι θα το κάνουν συνεχώς οπότε σε ψηφίσω για να σπάσω τη δυάδα, φοβούνται από το πώς θα κριθούν από τον κόσμο», είπε αρχικά.

Και συνέχισε: «Ακόμα και ο Σάκης που έδωσε το παιχνίδι στη Μαριαλένα δεν βγήκε να το πει, το πήγε διπλωματικά ότι ήταν καλή και μπήκε πιο χαλαρά, αυτά είναι μπαρούφες» τόνισε.






Για στρατηγική όμως κατηγόρησε και η Στέλλα τον Βασάλο επειδή την ψήφισε, καθώς όπως ισχυρίζεται η ίδια, ο Κωνσταντίνος της το παίζει φίλος από μπροστά και την ώρα της ψηφοφορίας της έδωσε πισώπλατη μαχαιριά επειδή φοβάται να αναμετρηθεί με πιο δυνατούς παίκτες.

«Τα πράγματα είναι τόσο στρατηγικά. Πολλές φορές γελάω με αυτά που συμβαίνουν. Πόσο αλλάζουν οι χαρακτήρες. Ο φίλος σου, που λέει ότι είναι φίλος σου, θα σου ρίξει πισώπλατη μαχαιριά για να παραμείνει στο παιχνίδι. Ο Κωνσταντίνος που το έπαιζε φίλος μου και ότι με στήριζε, ξαφνικά με ψηφίζει και παραδέχεται ότι είναι για στρατηγικούς λόγους. Εμένα αυτό μου υποδηλώνει φόβο. Κότεψε να βγει με κάποιον πιο δυνατό», είπε χαρακτηριστικά η ίδια.






Λίγο πριν το αγώνισμα για την τρίτη ασυλία ο Βασάλος αποκάλυψε πως ο λόγος που επιθυμεί να την κερδίσει είναι για να ανακατέψει την τράπουλα με τον Σάκη να σχολιάζει πως: «Έχω στο μυαλό μου ότι αν κερδίσει ο Βασάλος μπορεί να “δώσει” και εμένα, μιας και κοιτάει το συμφέρον του και θέλει να βγάλει δυνατούς παίκτες στον τάκο».






Ενοχλημένη με κάτι φαίνεται να είναι η Σταυρούλα, αφού η παίκτρια από την αρχή του αγώνα απέφυγε να κάτσει με Σάκη και Μαριαλένα, με τον Κωνσταντίνο να της ζητάει τον λόγο.

Κωνσταντίνος Βασάλος: Σταυρούλα γιατί έφυγε από τον πάγκο μας;

Σταυρούλα Χρυσαειδή: Έτσι! Με εσένα έχω πρόβλημα, όχι με τα παιδιά.

Κωνσταντίνος Βασάλος: Το stand up comedy ξεκινά από τα μέσα του προγράμματος και μετά. Είναι ακόμα νωρίς.

Και τότε παρενέβη ο Σάκης Κατσούλης…

Σάκης Κατσούλης: Μήπως υπάρχει πρόβλημα μαζί σου;

Κωνσταντίνος Βασάλος: Όχι, δεν νομίζω.

Σάκης Κατσούλης: Σίγουρα; Γιατί πολλά δεν νομίζεις, αλλά… Έχετε τσακωθεί; Μήπως έχει συμβεί κάτι μεταξύ σας που δεν ξέρουμε;

Κωνσταντίνος Βασάλος: Μεταξύ σας μπορεί. με εμένα όχι






Τελικά η τρίτη ασυλία κρίθηκε από την αναμέτρηση που έγινε ανάμεσα στην Στέλλα και τον Σάκη με την πρώτη να αφαιρεί την τελευταία ζωή που είχε απομείνει στον παίκτη της κόκκινης ομάδας.






Μετά τον αγώνα ο Μπάρτζης επέστρεψε στην καλύβα με ευχάριστα νέα, αφού οι γιατροί έκριναν πως πρέπει να βγάλει το κολάρο και είναι έτοιμος να επιστρέψει στον στίβο μάχης.






Ο Νίκος Μπάρτζης λίγο πριν το συμβούλιο του νησιού έκανε μία πρωτοφανής κίνηση στρατηγικής και αποκάλυψε στον Σάκη, την Μαριαλένα και τον Βασάλο ότι θα ψηφίσει την Σταυρούλα, προκειμένου να την ψηφίσουν και εκείνοι και να προστατεύσουν τη Μαριαλένα.






Η Μαριαλένα σιγοντάρει τον Μπάρτζη και αφού βλέπει ότι θα είναι υποψήφια και επιτίθεται στη Σταυρούλα λέγοντας χαρακτηριστικά πως: «Η Σταυρούλα όπου δει αγοράκι πάει και μιλά».






Η ώρα του συμβουλίου έφτασε και ο Γιώργος Λιανός πέταξε μία βόμβα στους παίκτες σχετικά με την διαδικασία αποχώρησης, Συγκεκριμένα ο παρουσιαστής εξήγησε πως την επόμενη εβδομάδα θα υπάρξουν δύο αποχωρήσεις. Η πρώτη θα πραγματοποιηθεί μετά το δεύτερο αγώνισμα ασυλίας ενώ η δεύτερη μετά τους δύο επόμενους αγώνες ασυλίας.






Η τρίτη υποψήφια προς αποχώρηση ήταν τελικά η Σταυρούλα κάτι το οποίο, όπως είπε, δεν περίμενε και κυρίως δεν περίμενε να ψηφιστεί από τον Μάριο δεδομένου ότι δεν της έχει εκφράσει κάποιο παράπονο.






Ο Μάριος από την μεριά του για να δικαιολογήσει την ψήφο του ισχυρίστηκε πως τον ενόχλησε που δεν διάλεξε τον Ηλία για την ομάδα της, ενώ η πρώτη της επιλογή ήταν ο Σάκης, τον οποίο και ψήφισε με την πρώτη ευκαιρία, ενώ για τον ίδιο λόγο δέχθηκε επίθεση και από τον Μπάρτζη.






Ο Βασάλος υποστήριξε την Σταυρούλα «πυροβολώντας» τον Μάριο.

«Η αγωνιστικότητα πήγε στην ποταμιά, αναίρεσαν όλοι τον εαυτό τους», τόνισε ο personal trainer.

Ένταση όμως δημιουργήθηκε ανάμεσα στον Ηλία Μπόγδανο και τον Νίκο Μπάρτζη, επειδή ο δεύτερος μιλούσε συνεχώς πάνω στον πρώτο και εκείνος τσαντίστηκε λέγοντάς του να πάρει την θέση του παρουσιαστή, φωνάζοντας: «Τσίλαρε λιγάκι ρε μπρο».






Τελικά ο παίκτης αποχωρεί κόντρα σε όλα τα προγνωστικά, είναι ο Βασαλος ο οποίος εξεπλάγην καθώς θεωρούσε τον εαυτό του δυνατό παίκτη.

«Αποκλείεται! Σίγουρα πρέπει να είναι χιούμορ αυτό. Κανένα πρόβλημα απολύτως. Έφτασε κάπου εδώ το τέλος μου και για μένα. Είναι μια λύτρωση που αποχωρώ σήμερα. Θα αποχωρήσω, θα πάω σπίτι μου και όλα καλά. Το ταξίδι έφτασε στο τέλος και οι άλλοι συνεχίζουν. Δεν το περίμενα. Αντικειμενικά, με βάση τους αριθμούς θα ήθελα νικητή τον Σάκη ή την Σταυρούλα. Ας το πάρει ο καλύτερος. Η Σταυρούλα είναι η καλύτερη παίκτρια που έχει περάσει απ’ όλα τα Survivors» ανέφερε ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This