Survivor: Ο 2ος υποψήφιος και ο Σάκης που άφησε την Μαριαλένα να κερδίσει το αγώνισμα ασυλίας – Οι αντιδράσεις των παικτών

Must Read

Ο  Νίκος Μπάρτζης από τότε που έφυγε ο Γιώργος Ασημακόπουλος νιώθει μόνος του. Ωστόσο ο Ηλίας Μπόγδανος ισχυρίζεται πως ο Νίκος κάνει παρέας με όλα τα παιδιά και κυρίως μαζί του αλλά όταν είναι μπροστά οι κάμερες το παίζει θύμα.

«Που είναι η ντομπροσύνη σου; Όταν έρχονται οι κάμερες φεύγεις. Για να δείξεις ότι είσαι μόνος. Όλη μέρα είμαστε χαχαχα χουχουχου και όταν έρχονται οι κάμερες φεύγεις», είπε χαρακτηριστικά ο Ηλίας και μπροστά του δήλωσε: «Το παιχνίδι το παίζεις αλλιώς. Δεν τα λες έξω από τα δόντια».

Ο Μπάρτζης από την μεριά του ισχυρίζεται πως ο Ηλίας έχει άλλη συμπεριφορά μπροστά στις κάμερες και άλλη off κάμερας. Συγκεκριμένα είπε πως πίσω από τις κάμερες όταν φεύγει ο Μπάρτζης από την παρέα ο Ηλίας φαίνεται να λέει: «Πάμε τώρα στα δικά μας».




Ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση είναι ο Νίκος Μπάρτζης, ο οποίος δεν περίμενε να βρεθεί σε αυτήν την θέση καθώς δεν θεωρεί πως είναι ο πιο αδύναμος παίκτης και έβγαλε το συμπέρασμα πω οι συμπαίκτες του έπραξαν στρατηγικά.

«Άλλη μία εβδομάδα υποψήφιος, δεν περίμενα να είμαι σε αυτή τη θέση. Θεωρώ ότι δεν είμαι ο πιο κακός παίκτης αγωνιστικά, είμαι εδώ πέρα βάσει στρατηγικής. Το τι λέμε με το τι κάνουμε φαίνεται από τις πράξεις μας ότι δεν κολλάει.

Δεν μπορώ να ακούω ούτε για αγωνιστικά κριτήρια, ούτε για το συναίσθημα. Όλα γίνονται για το συμφέρον, απλά κανείς δεν το παραδέχεται και κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Βλέπω τη Σταυρούλα να βγαίνει αρχηγός και αντί να διαλέγει πρώτα τον Ηλία, που είναι φίλος της και καλός αγωνιστικά, να βάζει στην άκρη το συναίσθημα, να κοιτάζει το συμφέρον και να διαλέγει τον Σάκη. Αυτό εμένα με ξένισε, εγώ τη φιλία δεν την ξέρω έτσι», εξήγησε στην συνέχεια με την Σταυρούλα να απαντάει πως: «Μάλλον άλλοι λένε άλλα κι άλλα κάνουν. Δε χρειάζεται να πω κάτι άλλο. Περίμενα πώς και πώς κάποιος να το χτυπήσει το ότι διάλεξα τον Σάκη αντί για τον Ηλία και δεν περίμενα κανέναν άλλο λιγότερο εκτός από τον Νίκο να το κάνει αυτό».

«Ο Νίκος γενικά, επειδή σκέφτεται με έναν συγκεκριμένο τρόπο, νομίζει ότι όλοι σκεφτόμαστε έτσι. Στην καλύβα είμαστε συνέχεια μαζί και με το που έρχονται οι κάμερες φεύγει, γιατί θέλει να θυματοποιηθεί», παρατηρεί από την πλευρά του ο Ηλίας Μπόγδανος.




Το δεύτερο αγώνισμα ασυλίας έφερε εντάσεις στους παίκτες αφού ο Σάκης όταν βρέθηκε στον στίβο μάχης με την Μαριαλένα φαίνεται πως την άφησε να κερδίζει, γεγονός το οποίο σχολιάστηκε αρνητικά από ορισμένους παίκτες.

Ανάμεσά τους ήταν και ο Βασάλος, ο οποίος ήταν ο πρώτος που έκανε λόγο για συνεργασία.




Οι δύο παίκτες συνεργάζονται στο μοίρασμα ζωών προκειμένου να είναι οι δυο τους στο έπαθλο και Μπόγδανος και Βασάλος το βλέπουν.




Ο Σάκης χάρισε τον αγώνα στην Μαριαλένα για να είναι ασφαλής στο Συμβούλιο και ο Βασάλος αντέδρασε στο στήσιμο που παρακολούθησε.

Η Μαριαλένα ενοχλήθηκε από την τοποθέτηση του Βασάλου λέγοντας πως με αυτά που λέει μειώνει την δική της προσπάθεια.




Η νίκη που χάρισε ο Σάκης στην Μαριαλένα έγινε ολόκληρο θέμα με τον Βασάλο και τον Μπάρτζη να επιμένουν πως ήταν στημένο το παιχνίδι, κάτι το οποίο αρνείται κατηγορηματικά ο Κατσούλης.




Ο Σάκης έδωσε τη νίκη στη Μαριαλένα για να γλιτώσει από την ψηφοφορία όμως δεν το παραδέχεται.




Η Μαριαλένα  από την άλλη πιστεύει ότι κέρδισε με την αξία της τον Σάκη.

«Ό,τι και να λένε κερδίσαμε την ασυλία εγώ και ο Σάκης» είπε για όσους έκριναν πως κέρδισε άδικα την ασυλία.




Η Σταυρούλα θεωρεί πως η Μαριαλένα ήταν πολύ καλή αγωνιστικά αλλά ο Σάκης της έδωσε το παιχνίδι για να μην βγει υποψήφια, αλλά δεν πρόκειται να το παραδεχτεί.

«Ο Σάκης έδωσε το παιχνίδι, να δούμε αν έχουν τα άντερα να τον ψηφίσουν για να μην το ξανακάνει», τόνισε ο Μπάρτζης.




Η Μαριαλένα που είναι στο παιχνίδι με τον σύντροφό της, κατηγορεί τον Βασάλο και τη Σταυρούλα ότι είναι δυάδα και θεωρεί πως: «Κέρδισα την ασυλία και χάλασα τα σχέδια κάποιων»




Η Σταυρούλα μετά απ’ ότι έγινε είναι διχασμένη και δεν ξέρει τι θα ψηφίσει ωστόσο άφησε αιχμές για το ζευγάρι και τόνισε πως δεν της αρέσει το άδικο.




Οι παίκτες τοποθετούνται για το σκάνδαλο με Σάκη-Μαριαλένα με πολλούς να θεωρούν πως είναι λογικό από την μεριά του Σάκη να την αφήσει να κερδίσει, δεδομένου ότι είναι ζευγάρι. Ο Σάκης όμως επιμένει πως δεν την βοήθησε.




Η Σταυρούλα με περίσσεια ειλικρίνεια είπε πως: «Δεν το θεωρώ δίκαιο, αλλά ο καθένας κάνει ό,τι θέλει»




Στην συνέχεια η Σταυρούλα παραδέχθηκε πως είναι ανταγωνιστική και πως δεν θα άφηνε κάποιον να κερδίσει αν δεν το άξιζε αγωνιστικά και πέταξε το «καρφί» της στο ζεύγος λέγοντας πως: «Ο Ηλίας δεν νομίζω να ήθελε να τον αφήσω να κερδίσει»




Τελικά η Σταυρούλα αποφάσισε να ψηφίσει τον Σάκη εξαιτίας του φιάσκου που έγινε. «Προδοθήκατε μόνοι σας», είπε χαρακτηριστικά.




Ο Σάκης όμως την γλύτωσε αφού ο δεύτερος υποψήφιος για αποχώρηση είναι ο Βασάλος.




Ο Βασάλος εντόπισε τους τρεις που τον ψήφισαν και πάλι μέσω γραφικού χαρακτήρα.

«Εννοείται ότι το περίμενα. Περίμενα μάλιστα ότι θα πάρω περισσότερες ψήφους. Με ψήφισαν ο Σάκης, η Στέλλα και ο Πρίαμος. Το κατάλαβα από τα γράμματα. Χαρούμενος, δεν τρομάζω, δεν φοβάμαι. Συγκάτοικος με τον Μπάρτζη, περιμένουμε αύριο άλλον έναν ή δύο», ανέφερε ο Κωνσταντίνος Βασάλος αμέσως μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του.




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This