Survivor: Ο παίκτης που κέρδισε την ασυλία, ο 1ος υποψήφιος και η «γκρινιάρα» Μαριαλένα

Must Read

Την εμπειρία τους από το έπαθλο με τα extreme sports μοιράστηκε η κόκκινη ομάδα με τους μπλε με τον Κωνσταντίνο Βασάλο να εξιστορεί τι ευτράπελο που του συνέβη την ώρα που έκανε flying board.

«Αφού δεν σκότωσα εγώ αυτόν που είχε το τζετ σκι πάλι καλά. Κάναμε flyboard και δεν είχα υπολογίσει, δεν κοιτούσα που πάω και τι κάνω. Και σε κάποια φάση ήταν από κάτω αυτός από το τζετ σκι, μου ρίχνει μια μούντζα, με πέτυχε στο στήθος και με έριξε κάτω», είπε χαρακτηριστικά ο personal trainer.




Το τελευταίο διάστημα η ψυχολογία της Μαριαλένας έχει πέσει καθώς έχει πέσει η απόδοσή της στα αγωνίσματα με αποτέλεσμα να εκνευρίζεται και να το εκφράζει.

Το γεγονός αυτό έχει γίνει αντιληπτό από τους υπόλοιπους παίκτες του Survivor και μάλιστα έχει συζητηθεί.

Η Μαριαλένα ούσα ενοχλημένη μίλησε στον Σάκη και στον Βασάλο λέγοντας τους ότι: «Με βγάλατε γκρινιάρα», με τον Βασάλο να απαντάει: «Όχι δεν γκρίνιαξες καθόλου χθες, ήσουν ήρεμη».

«Το χω πει πολλές φορές και εχω βγει αληθινός. Ποιος είναι πιο γκρινιάρης σε αυτή την ομάδα… η Μαριαλένα. Το απέδειξε για ακόμα μια φορά», είπε ο παίκτης της κόκκινης ομάδας στο que του.

«Τα συμπεράσματα δικά σας, μια εικόνα χίλιες λέξεις», πρόσθεσε μεταξύ άλλων.




Οι παίκτες της μπλε ομάδας από την άλλη άρχισαν να πειράζουν την Σταυρούλα που λοξοδρόμησε και έγινε κόκκινη, τονίζοντας της πως το επόμενο έπαθλο είναι δικό τους με εκείνη να ζητάει βοήθεια από τον Βασάλο για τον «ψυχολογικό πόλεμο» που της κάνουν.




Η ώρα του αγωνίσματος έφτασε και ενώ όλοι περίμεναν να ξεκινήσει ο αγώνας ασυλίας, οι παίκτες του reality επιβίωσης αναμετρήθηκαν σε έναν διαφορετικό αγώνα.

Συγκεκριμένα, οι παίκτες έπρεπε με κλειστά μάτια και δεμένα χέρια να πιάσουν με τοστόμα ένα μπαλάκι του τένις και να ο βάλουν στο αντίστοιχο καλάθι, ενώ δίπλα από τα μπαλάκια ήταν τοποθετημένα διάφορα φαγητά.

Η νίκη άνηκε πάλι στους κόκκινους οι οποίοι απόλαυσαν μερικά κάπκεικς.




Στην συνέχεια ακολούθησε το ατομικό αγώνισμα ασυλίας. Αυτήν την φορά όμως η διαδικασία ψηφοφορίας άλλαξε. Ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε στους survivors πως ένας παίκτης θα κερδίζει και οι υπόλοιποι θα μπορούν να ψηφιστούν. Παρόλα αυτά όμως οι υποψήφιοι δεν θα επαναπαυτούν και θα παίξουν και στους επόμενους αγώνες καθώς εάν κερδίσουν την ασυλία, μπορούν να “αποτινάξουν” την υποψηφιότητα από πάνω τους και να βγάλουν στον τάκο έναν άλλο συμπαίκτη τους.




Κατά την διάρκεια του αγώνα η επίδοση της Σταυρούλας προκάλεσε σχόλια, αφού μεταξύ σοβαρού και αστείου την κατηγόρησαν ότι άφησε τον Βασάλο να κερδίσει.




Και ο Σάκης όμως φαίνεται να άφησε την Μαριαλένα να κερδίσει παρόλα αυτά η σχέση του ζευγαριού φαίνεται πως είναι τεταμένη.

Η Μαριαλένα άρχισε να γκρινιάζει στον Σάκη επειδή έχασε τις ζωές της, ρίχνοντας τα βάρη σε εκείνον επειδή προσπαθούσε να την βοηθήσει.

Η υπομονή του Βασάλου με το ζεύγος έχει εξαντληθεί καθώς υπήρξε μία έντονη στιγμή την ώρα που εκείνος μιλούσε με τον Σάκη και η Μαριαλένα επενέβαινε λέγοντάς του να μην του μιλάει και να τον αφήσει να ηρεμήσει πρώτα, καθώς μόλις είχε επιστρέψει από race.










Παρόλο που ο Σάκης είχε υποστεί την γκρίνια της Μαριαλένας η οποία δεν του ήταν ευχάριστή, καθώς έβλεπε την σύντροφό του στεναχωρημένη, εκείνος κατάφερε να πάρει την πρώτη ασυλία.




Ο Σάκης όντας εξαντλημένος από το race, είχε την Μαριαλένα να του λέει ότι και εκείνη είχε ταχυκαρδία.




Η γκρίνια της Μαριαλένας δεν έχει σταματημό αφού αυτήν την φορά ενοχλήθηκε που ο σύντροφός της δεν την περιέλαβε στον λόγο που έβγαλε για τη νίκη του. Ο Σάκης ωστόσο δεν πτοήθηκε και τόνισε πως είναι συνηθισμένος σε τέτοια συμπεριφορά, αλλά όπως όλα τα ζευγάρια θα το συζητήσουν όσες φορές χρειαστεί μέχρι να τα βρουν.







Στην συνέχεια ακολούθησε η ψηφοφορία για τον παίκτη που θα βγει στον τάκο.

Όπως σας είχαμε αποκαλύψει ο πρώτος υποψήφιος γι’  αυτήν την εβδομάδα είναι ο Νίκος Μπάρτζης.




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This